Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych (https://forum.cdrinfo.pl/f29/)
-   -   Jaką nagrywarke DVD pomocy!! (https://forum.cdrinfo.pl/f29/jaka-nagrywarke-dvd-pomocy-57476/)

oddwor 16.10.2005 00:29

E tam, powinieneś dobrać nagrywarkę do koloru obudowy :szczerb:

Xavery 15.10.2005 23:52

Właśnie przeczytałem recenzję tej "spawary" na cdrinfo oraz cdfreaks (tak wlasciwie to TS-H552U, bo SH-W162C jest jakims w mniejszym lub wiekszym OEM'em TS-H552U)...jeden komentarz - ałaaaaaaaa...

Cytat:

Napisany przez Oktan
zobaczymy co bedzie ||
mam nadzieje ze bedzie dzialala:P sa dwa lata gwarancji wiec looz najwyzej bede dostawal nowe co pol roku :serdusz:

Nikt nie powiedzial ze fabrycznie nowe napedy sa lepszej jakosci.
A juz napewno nie od TSST.
BenQ w tym zestawieniu byłby najlepszym wyborem, Litek 1693S dobrym (ale z firmware KS0A, bo KS0B to masakra!!)
Cytat:

Napisany przez ed hunter
Samsung nagrywa najlepiej zabezpieczone płyty na świecie!!! żaden NEC ich nie przeczyta ||

więc jak chcemy zazdrośnie dane zachować tylko dla siebie to Samsung :szczerb:

;)

LOL! Dobre, bracie, dobre!! :D
Cytat:

Napisany przez pandziura
Napewno nie te co wymieniłeś jak już to NEC i bdzie dobrze nie patrz na cene tylko na parametry nagrywarki żebyś później nieżałował zakupu

A na jakiej podstawie tak mowisz?

memorando 15.10.2005 23:48

Cytat:

Napisany przez Oktan
zobaczymy co bedzie ||
mam nadzieje ze bedzie dzialala:P sa dwa lata gwarancji wiec looz najwyzej bede dostawal nowe co pol roku :serdusz:

nietylko....co 2 płyta skopana jak palisz tyle co normalny user, czyli 25 płyt tygodniowo......masz już na miech 40 złotych strat:D pół roku masz benqa:DS:D:D:D:D:D:D :bicz:

punisher 15.10.2005 23:19

Optymista w Ciebie :) Ja bym wolał mieć jedną nagrywarkę przez 2 lata, niż wymieniać co jakiś czas na nową. Mam neca-a, a teraz kupiłbym BENQ, alew moim miasteczku nie mieli takowych :)

Oktan 15.10.2005 22:27

Cytat:

Napisany przez memorando
biedaku przyjdziesz do nas po pomoc tak tak :cool:

zobaczymy co bedzie ||

memorando 15.10.2005 19:51

Cytat:

Napisany przez Oktan
i kupiłem nagrywarke
mimo zlej opini o samsungach wybralem Samsung SH-W162C i jak narazie jestem zadowolony!!bede ja niezle orał i zobaczymy co bedzie :serdusz:

biedaku przyjdziesz do nas po pomoc tak tak :cool:

Oktan 15.10.2005 19:43

i kupiłem nagrywarke
mimo zlej opini o samsungach wybralem Samsung SH-W162C i jak narazie jestem zadowolony!!bede ja niezle orał i zobaczymy co bedzie :serdusz:

ed hunter 12.10.2005 08:38

Samsung nagrywa najlepiej zabezpieczone płyty na świecie!!! żaden NEC ich nie przeczyta ||

więc jak chcemy zazdrośnie dane zachować tylko dla siebie to Samsung :szczerb:

;)

pandziura 12.10.2005 08:18

Napewno nie te co wymieniłeś jak już to NEC i bdzie dobrze nie patrz na cene tylko na parametry nagrywarki żebyś później nieżałował zakupu

mensir67pl 09.10.2005 15:26

Cytat:

Napisany przez Oktan
cZyli z czystym sumieniem polecasz benq dw 1640?? || ||

Sam Sobie odpowiedziales ;) TAK

Oktan 09.10.2005 15:22

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
To niech w Chip-e uzywaj sobie Sajszungow ;) BENQ najlepszy naped na SWIECIE jak narazie

cZyli z czystym sumieniem polecasz benq dw 1640?? || ||

mensir67pl 09.10.2005 15:19

Cytat:

Napisany przez Oktan
czyli co samsung to szajsung i nie warto bo beda problemy?? ten model zajął 6 miejsce w teście chipa

To niech w Chip-e uzywaj sobie Sajszungow ;) BENQ najlepszy naped na SWIECIE jak narazie

Oktan 09.10.2005 14:55

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
Oczywiscie ze Samsung || bo co tanszy od innych - uzyj opcji SZUKAJ

czyli co samsung to szajsung i nie warto bo beda problemy?? ten model zajął 6 miejsce w teście chipa

mensir67pl 09.10.2005 14:34

Cytat:

Napisany przez Oktan
Witam!
chce kupic nagrywarke dvd.....
ze wzgledu na wielki wybór dostałem bzika :wow:
po kilku godzinach szperania w internecie zaweziłem obszar do :

1. BenQ DW 1640 --- 170pln
2. LiteON SOHW-1693S --- 165pln
3. Samsung SH-W162C ---149pln (wersja box)

najbardziej kusi mnie ten samsung jednak nie wiem co o tym sadzic bo wszyscy sie zle wypowiadaja na temat napedów samsunga ....
nagrywarka bedzie służyla do zastosowań domowych tygodniowa góra kilka płytek ,jako odtwarzac DVD...
prosze o pomoc....z góry dziekuje!
pozdrawiam

Oczywiscie ze Samsung || bo co tanszy od innych - uzyj opcji SZUKAJ

Oktan 09.10.2005 14:30

Jaką nagrywarke DVD pomocy!!

Witam!
chce kupic nagrywarke dvd.....
ze wzgledu na wielki wybór dostałem bzika :wow:
po kilku godzinach szperania w internecie zaweziłem obszar do :

1. BenQ DW 1640 --- 170pln
2. LiteON SOHW-1693S --- 165pln
3. Samsung SH-W162C ---149pln (wersja box)

najbardziej kusi mnie ten samsung jednak nie wiem co o tym sadzic bo wszyscy sie zle wypowiadaja na temat napedów samsunga ....
nagrywarka bedzie służyla do zastosowań domowych tygodniowa góra kilka płytek ,jako odtwarzac DVD...
prosze o pomoc....z góry dziekuje!
pozdrawiam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:22.