![]() |
E tam, powinieneś dobrać nagrywarkę do koloru obudowy :szczerb:
|
Właśnie przeczytałem recenzję tej "spawary" na cdrinfo oraz cdfreaks (tak wlasciwie to TS-H552U, bo SH-W162C jest jakims w mniejszym lub wiekszym OEM'em TS-H552U)...jeden komentarz - ałaaaaaaaa...
Cytat:
A juz napewno nie od TSST. BenQ w tym zestawieniu byłby najlepszym wyborem, Litek 1693S dobrym (ale z firmware KS0A, bo KS0B to masakra!!) Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Optymista w Ciebie :) Ja bym wolał mieć jedną nagrywarkę przez 2 lata, niż wymieniać co jakiś czas na nową. Mam neca-a, a teraz kupiłbym BENQ, alew moim miasteczku nie mieli takowych :)
|
Cytat:
mam nadzieje ze bedzie dzialala:P sa dwa lata gwarancji wiec looz najwyzej bede dostawal nowe co pol roku :serdusz: |
Cytat:
|
i kupiłem nagrywarke
mimo zlej opini o samsungach wybralem Samsung SH-W162C i jak narazie jestem zadowolony!!bede ja niezle orał i zobaczymy co bedzie :serdusz: |
Samsung nagrywa najlepiej zabezpieczone płyty na świecie!!! żaden NEC ich nie przeczyta ||
więc jak chcemy zazdrośnie dane zachować tylko dla siebie to Samsung :szczerb: ;) |
Napewno nie te co wymieniłeś jak już to NEC i bdzie dobrze nie patrz na cene tylko na parametry nagrywarki żebyś później nieżałował zakupu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jaką nagrywarke DVD pomocy!!
Witam!
chce kupic nagrywarke dvd..... ze wzgledu na wielki wybór dostałem bzika :wow: po kilku godzinach szperania w internecie zaweziłem obszar do : 1. BenQ DW 1640 --- 170pln 2. LiteON SOHW-1693S --- 165pln 3. Samsung SH-W162C ---149pln (wersja box) najbardziej kusi mnie ten samsung jednak nie wiem co o tym sadzic bo wszyscy sie zle wypowiadaja na temat napedów samsunga .... nagrywarka bedzie służyla do zastosowań domowych tygodniowa góra kilka płytek ,jako odtwarzac DVD... prosze o pomoc....z góry dziekuje! pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:22. |