![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
@Manyer - wiesz, to nie tylko sprawa kasy... W Poznaniu na targowisku Bema, nie raz widzę kolesi którzy są dziani. Podjeżdżają mietkiem "okularem", i idą z syneczkiem na targowisko gierki kupować. Wiem co mówię, bo czasem jestem tam u kumpla pogadać, to widzę klientelę. I zauważalna jest przewaga klienta dzianego nad zwykłym człopaczkiem, który z kieszonkowego chce grę kupić...
Taka jest po prostu mentalność Polaków - po co mam wydawać kasę, jak mogę mieć kradziony towar... Generalnie dla mnie to jest EOT, bo temat głęboki jak jezioro Bajkał... |
Cytat:
Tego typu tematy albo się znudziły, albo są tematami tabu (nawet się nie dziwię). Na przykład: "Czek dys" |
na WSZiNSie w Tychach bedzie o tym wyklad za pare dni zapraszam ;)
|
Cytat:
Było tyle razy na forum,ze nie potrzebnie psuje klimat i nastrój tu panujący. |
jA osobiscie ostatnimi czasy wyrzeklem sie piractwa w sesie zamiast kupic gre to sciagne i zagram. Sciagam gry owszem ale traktuje to jako wersje demo - jak gra sie spodoba ide kupic oryginal jak nie.... SHIFT+DELETE. Przy czym pragne zaznaczyc ze nigdy gry nie przechodze w calosci na piracie :P
|
A my na to :gerda:
|
Piractwo w Polsce...
Wydaje mi sie ze warto zalozyc ten topic i wymienic sie pogladami na temat "PIRACTWA" w naszym panstwie. Jak kazdy wie dziala to na duza skale, ale wydaje mi sie ze kupowanie przez ludzi gier pirackich jest glownie spowodowane brakiem kasy i ja jestem tego zywym dowodem, nie namawiam do tego nikogo tylko mowie jak jest na prawde. A co Wy myslicie?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:51. |