![]() |
NOKIA 6230i - 480zł | SE K750i - 200zł | ZOBACZ! - aukcje na allegro
Witam.
Kupował ktoś może te poradniki z adresami hurtowni, gdzie mozna kupić telefony np. SE K700i za 200zł itp.? Kolejny wałek na allegro czy rzeczywiście można kupić telefony z takich cenach :ja_chce: :help: |
jak to nie wałek zamawiajcie mi K700i - biore od zaraz :)
Z racji, że "nie siedze w allegro" czekam na Wasze opinie. |
Oczywiscie ze wałek!! Spojrz do sklepu emule... tam juz jest kilka takich "poradnikow"
|
Cytat:
Nie powiem na pewno, że to przekręt, bo sklepów tych nie sprawdzałem. Ale rzuciłem kiedyś okiem na kilka adresów i jakoś nie udało mi się znaleźć żadnej okazji, a akurat szykowałem się do kupna telefonu... Generalnie można to uznać za poradnik jak wszystkie z Allegro ;) |
Owszem są takie sklepy w USA (prawdziwe - moja familia tam kiedyś coś zakupiła), ale jest w nich mały haczyk.
Polega on na tym, że musisz kupić przynajmniej 10 czy 20 sztuk i w tedy masz po takich okazyjnych cenach... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kupowałem w Niemczech :taktak: Najdalej bym kupił w UK :D |
to wałek na pewno jest.
Ja "choruję" na V3x, znalazłem na ebayu ale oczywiście kolesie chcą najpierw $$ przez transfer w Western Union a że później prześlą telefon....tia tia srały muszki będzie wiosna..... Napisałem chyba do 6 różnych sprzedawców i każdy chce ten cholerny przelew z Western Union, nawet PayPal'a nie chcą, co świadczy o zwykłym oszustwie. A jakiś jeden gościu proponował mi 10 szt (minimalny zakup) za cenę 1100 euro, ale oczywiście też transfer kasy przez Western Union. Zrezygnowałem, bo nie chce tracić kasy i "wspomagać" finansowo jakiś oszustów. |
@bubson na jakim ebay'u?
W USA nie kupuj :nie: W Niemczech możesz smiało brać :taktak: |
Cytat:
no różne, i USA i DE, jeden gościu z Anglii i jeden z Włoch. Wszyscy chcieli Western Union, PayPala nie chcą itd itp. Poza tym wiesz, sprzedający mają po kilka komentarzy itd. Musze poczekać aż się ten telefon pojawi tutaj. |
Cytat:
W USA niestety WU :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:07. |