![]() |
Co zrobić, jeśli nie chce emulować...
Co zrobić jeśli mam image zabezpieczony przez SecuROM 7.0 i nie widzi mi się wcale bawić w emulacje napędów i inne tego typu akcje?
Czy jest już coś co pozwoli wypalić mi ten image na płytę i uruchamiać bez problemu? Bez używania Anti-Blaxxów, montowani obrazów itd. Czy powstaną cracki do backupów tego typu zabezpieczeń? Czy to już nie do przeskoczenia przez crackerów? :blee: |
Kup orginał.
A pytania o propo "słodzików" - chyba pomyliłeś fora - chyba długo tu nie zabawisz... Ban? |
Cytat:
@Krooger Cracki z backupem nie maja wiele wspólnego. Bez żadnej emulacji nie bardzo się da skopiowac cokolwiek, bo nawet ukrywanie ATIPu jest swoistą emulacją (czytnika ;)). Albo, albo... Pozdrawiam |
|
znowy słowo cracki będzie :gerda:
|
Isengrim - nie bądź taki do przodu, bo Cię z tyłu zabraknie 8 )
A skąd wiesz, że nie mam orginału? Jasnowidz? :respect: Mam orginał, ale mam też image, czyli nie piracę. Pytanie było proste - czy BEZ EMULACJI dam radę wypalić płytę z SecuROMem 7. A może uda mi się skopiować orginał z zabezpieczeniem? Sight - Dziękuje za linka do CDFreaksów - będe próbował - mam nadzieje, że ta metoda zadziała też na DVD || A zabawię tutaj ile będe chciał. Coraz nowsze zabezpieczenia wymagają rady innych, nie? :piwo: No i jeszcze jedno? What iz cukierek? :podbite: przeszukałem troche archiwum i niestety nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi - czy tu chodzi o "specjalną aplikację na pięć liter" ??? || |
cukierek to cukierek - efekt uboczny pracy cukernika /moich braci po fachu' ;)/
|
Deus -> po zadaniu pytania się domyśliłem :idea:
|
No własnie mam pytanie czy prubowal ktos kopiowac DVD zabezpieczone Securom-em 7 bo kupilem sobie ostatnio FEAR ( DVD SecuROM 7) i interesuje mnie czy da rade to pzregrac co by mi sie płyta nie zniszczyła :p
A nie działają mi metody z Anti-Blaxx |
Cytat:
|
sight jak zwykle czujny :cool:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:45. |