![]() |
a uzywam opery od zarania dziejow (czyli od versji 6.5 ;) ) i nie planuje przesiadki na inna przegladarke.
|
narazie ciagle siedze na operze (przejscie z firefox'a) i jeszcze nie narzekam..
i wciaz mam wrazenie, ze stronki laduja sie szybciej niz na mozillce pozdro ;) |
Dzieki @woitas potestuje.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
to chyba o to chodzi.
|
Moze nikt sie nie pogniewa, mam pytanie co do opery. Chodzi mi o to ze jak zakoncze przegladanie to po ponownym uruchomieniu opery wchodzac na forum musze "recznie"odswierzyc zeby zobaczyc nowe posty.
Podobnie jest na paru stronach np uploadach. Moze wie ktos gdzie da sie to przestawic. Dzieki :respect: |
po napisaniu poprzedniego posta chwile sie pobawilem i ustawiem, ale zapomnialem napiasc.. mimo wszystko - dzieki za pomoc :)
pozdro ;) |
a ustawiłeś żeby był wyświetlany pasek osobisty ?
|
ano, ustawilem ta opcje - i teraz.. albo jestem tepy, albo slepy i tego nie widze :)
pozdro ;) |
a tak to można zrobić
|
FireFox --> Opera, czyli jak ustawic pasek zakladek nad URL?
Zauwazylem, ze opera chodzi lepiej, tzn. sprawniej i jakby szybciej wyswietla stronki niz mozilla i chcialem sie "testowo" przeniesc na Opere, ale brakuje mi w niej kilka rzeczy znanych z FireFox'a.., a m.in. jest nia - brak mozliwosci ustawienia nad paskiem adresu "listy" zakladek.., sa one bardzo poreczne - jeden klik i otwiera mi sie stronka, ktora mam zapisana :)
http://img419.imageshack.us/my.php?i...isposob7yc.jpg Jesli ktos wie jak to zrobic - prosze napisac, bo ja juz nie mam pomyslow. pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:57. |