Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Stop pedalskim opisom na GG (https://forum.cdrinfo.pl/f5/stop-pedalskim-opisom-gg-57652/)

Burak_PL 18.10.2005 16:13

Cytat:

Napisany przez woitas
heh, tez jestem z wodzislawia, niesty... zadupie jak chiolera.
nic sie u nas nie dzieje.

gdzie dokładnie?

Muszka 18.10.2005 15:38

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Co do samych opisów to mi przeszkadzało tylko, jak ktoś włączał sobie autostatus i co kilka minut zmieniał mu się wraz z piosenką w Winampie.. Mnie naprawdę gówno obchodzi, czego ktoś w danej chwili słucha, a tylko co chwila otrzymywałem komunikat o zmianie statusu...

Prawda, prawda - irytujace gdy ciagle ktos status zmienia a co niektorzy pewnie nie zdaja sobie sprawy jak bardzo ((
Jezeli chodzi o opisy to w koncu mamy wolny kraj a opisy w stylu
Cytat:

Napisany przez woitas
"wlasnie sie onanizuje" czy "ewlasnie robie kupe, wroce za pol godziny"

czy jeszcze bardziej *****ne naleza do osob z ktorymi po prostu nie warto utrzymywac kontaktu - wiec nawet czasami dobrze ze sie pojawiaja bo odkrywaja prawdziwa nature tej osoby. Ja w ten sposob wiem z kim kontakt powinnam zerwac i tyle:)

nimal 18.10.2005 13:25

a ja nawet nie pamietam co dostalem na komunie - napewno nie rower bo ten odziedziczylem po bracie, ani nie zegrek z melodyjkami, bo juz mialem takowy

a opisy... ja nie uzywam gg prawie wogule i jest mi z tym dobrze :) za duzo nastolatek chcialo klikac
ze juz nie wspomne o tym, iz musza te osoby znajdowac w katalogu publicznym numery gg, ktory mam wpelniony tak jak wikszosc chyba - czyli imie, miasto, ksywa, wiek
po pytaniu czy poklikam zawsze bylo: jak masz na imie, skad jestes, ile masz lat... widzisz i nie grzmisz...
wiec teraz komunikatory ida w ruch jak sam potrzebuje albo za prosba na emiala :D

javor 16.10.2005 20:30

Cytat:

Napisany przez Dorian
Też myślę,że autor stronki z deczka przesadza. Inicjatywa Antyblogowa ver. 2.0 - cokolwiek by nie sądzić. Mnie też mierzi,że Doda wygrała Sopot czy gawiedź zasłuchuje się kiczem - ale to ich sprawa . Patrzmy na siebie.

;) Co do tematu z I strony czyli rowerów na komunię kontra dzisiejsze komputery;) Jak ja miałem komunię na topie były zegarki z 16 melodyjkami ( rower to rzadki prezent ) . Eh to były czasy:)

hehhe,ależ ten zegarek to był odjazd (...i walkamany firmy Kajtek) ;)

memorando 15.10.2005 09:59

Cytat:

Napisany przez woitas

to przyjedź do szczecina są rejony gdzie wejdziesz i w cudowny sposób znikniesz:D:D:D:D

andrzejj9 15.10.2005 09:55

Cytat:

Napisany przez woitas
palce?
dlaczego?

Jeśli jeszcze nie grałeś, to zobaczysz.. :> ;)

Dorian 15.10.2005 03:34

Też myślę,że autor stronki z deczka przesadza. Inicjatywa Antyblogowa ver. 2.0 - cokolwiek by nie sądzić. Mnie też mierzi,że Doda wygrała Sopot czy gawiedź zasłuchuje się kiczem - ale to ich sprawa . Patrzmy na siebie.

;) Co do tematu z I strony czyli rowerów na komunię kontra dzisiejsze komputery;) Jak ja miałem komunię na topie były zegarki z 16 melodyjkami ( rower to rzadki prezent ) . Eh to były czasy:)

andy 15.10.2005 00:18

Jeżeli chodzi o opisy z aktualnie słuchanym utworem to sam tak robie :P A jeżeli komuś to przeszkadza to może u siebie wyłączyć pokazywanie opisów u danej osoby. Ja tak zrobiłem i nie pojawiają mi się za każdym razem okienka z informacją, że ktoś zmienił status.
Idąc dalej, każdy ma prawo ustawić sobie taką treść opisuj jaka mu pasuje. No chyba, że będa to opisy w stylu: "Sram...", "Mam okres" itd...Wtedy to już jest lekka przesada.
Podsumowując opisy na gg to sprawa osobista każdego z nas. I imho nie powinniśmy się do tego mieszać. Autor strony widocznie ma jakieś kompleksy....To nie Rosja czy Białoruś, że moe sobie cenzurować co chce.

To jest tylko i wyłącznie moje zdanie, więc jak ktoś nie będzie się z nim zgadzał to jego sprawa:P;)

Pozdrawiam

Remix 15.10.2005 00:15

Witam!

Woitas co to jest? "wziasc, wsiadsc" to jakis nowy slang? takich odmian tych slow jeszcze nie widzialem :D

woitas 15.10.2005 00:09

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
hmm z żor :) to blisko :)

joujoujou 15.10.2005 00:04

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Późno już to Ci się literki mieszają, spacja robi się ciężka :)

Pewnie z powodu :piwo: a nie godziny. :mruga:

Burak_PL 15.10.2005 00:01

Cytat:

Napisany przez woitas
reAL, kumpel dal mi nr gg jakiejs powalonej laski z żor. ktora daje na prawo i lewwo za pleca,,i swojego faceta.
mam tam trocje dalewko, ale zastanwwiam sie, czy gfo nie porosic o mala przusluge :D

hmm z żor :) to blisko :)

Piterniel 15.10.2005 00:01

Cytat:

Napisany przez woitas
reAL, kumpel dal mi nr gg jakiejs powalonej laski z żor. ktora daje na prawo i lewwo za pleca,,i swojego faceta.
mam tam trocje dalewko, ale zastanwwiam sie, czy gfo nie porosic o mala przusluge :D

Późno już to Ci się literki mieszają, spacja robi się ciężka :)

woitas 14.10.2005 23:52

Piterniel 14.10.2005 23:49

Cytat:

kOcHaM cIę AdAsIu, JuTrO kOnCzY Mi SiĘ oKrEs To Ci DaM
Oj w ciul :) To opis REAL, czy wymyślony?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:23.