![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Jezeli chodzi o opisy to w koncu mamy wolny kraj a opisy w stylu Cytat:
|
a ja nawet nie pamietam co dostalem na komunie - napewno nie rower bo ten odziedziczylem po bracie, ani nie zegrek z melodyjkami, bo juz mialem takowy
a opisy... ja nie uzywam gg prawie wogule i jest mi z tym dobrze :) za duzo nastolatek chcialo klikac ze juz nie wspomne o tym, iz musza te osoby znajdowac w katalogu publicznym numery gg, ktory mam wpelniony tak jak wikszosc chyba - czyli imie, miasto, ksywa, wiek po pytaniu czy poklikam zawsze bylo: jak masz na imie, skad jestes, ile masz lat... widzisz i nie grzmisz... wiec teraz komunikatory ida w ruch jak sam potrzebuje albo za prosba na emiala :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Też myślę,że autor stronki z deczka przesadza. Inicjatywa Antyblogowa ver. 2.0 - cokolwiek by nie sądzić. Mnie też mierzi,że Doda wygrała Sopot czy gawiedź zasłuchuje się kiczem - ale to ich sprawa . Patrzmy na siebie.
;) Co do tematu z I strony czyli rowerów na komunię kontra dzisiejsze komputery;) Jak ja miałem komunię na topie były zegarki z 16 melodyjkami ( rower to rzadki prezent ) . Eh to były czasy:) |
Jeżeli chodzi o opisy z aktualnie słuchanym utworem to sam tak robie :P A jeżeli komuś to przeszkadza to może u siebie wyłączyć pokazywanie opisów u danej osoby. Ja tak zrobiłem i nie pojawiają mi się za każdym razem okienka z informacją, że ktoś zmienił status.
Idąc dalej, każdy ma prawo ustawić sobie taką treść opisuj jaka mu pasuje. No chyba, że będa to opisy w stylu: "Sram...", "Mam okres" itd...Wtedy to już jest lekka przesada. Podsumowując opisy na gg to sprawa osobista każdego z nas. I imho nie powinniśmy się do tego mieszać. Autor strony widocznie ma jakieś kompleksy....To nie Rosja czy Białoruś, że moe sobie cenzurować co chce. To jest tylko i wyłącznie moje zdanie, więc jak ktoś nie będzie się z nim zgadzał to jego sprawa:P;) Pozdrawiam |
Witam!
Woitas co to jest? "wziasc, wsiadsc" to jakis nowy slang? takich odmian tych slow jeszcze nie widzialem :D |
Cytat:
nic sie u nas nie dzieje. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
reAL, kumpel dal mi nr gg jakiejs powalonej laski z żor. ktora daje na prawo i lewwo za pleca,,i swojego faceta.
mam tam trocje dalewko, ale zastanwwiam sie, czy gfo nie porosic o mala przusluge :D |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:23. |