![]() |
integracja xp i sp2 - problemy
witam. postanowilem sie pobawic troszke i uprzyjemnic sobie zycie integrujac xp sp1 z dodatkiem sp2, poniewaz robienie etgo osobno zajmuje wiele czasu.
robilem wszytsko tak jak opisane na stronie glownej cdrinfo.pl. niby wszytsko sie rozpakowalo i zintegrowalo dobrze,nagralem tez otrzymany wynik na plytke. plyta sobie ladnie startuje,ale podczas kopiowania plikow potrzebnych do instalacji windows ;) wywala kilka bledow,mianowicie nie potrafi znalezc kilku plikow. myslalem ze to jakis blad na plytce,wiec zrobilem caly proces integracji od nowa,ale dalej to samo. co moze byc tego przyczyna? aha, windows instaluje sie w miare normalnie, tzn pod koniec instalacji sa jeszcze 2-3 bledy,ale potem wszyttsko chodzi normalnie. zaraz niektorzy zapytaja w czym wiec problem,skoro system dziala. otoz dziala niby normalnie,ale skad mam wiedziec c zy sie wszytsko p[rawidlowo zainstalowalo i czy system bedzie dziala stabilnie. |
z tego co wiem sp2 powinno się integerować na windowsa bez sp1... :)
|
no wlasnie na necie wyczytalem ze to bez roznicy
|
|
Nie musisz robić tego 'ręcznie'. Ja integrację SP2 z płytk± robiłem autostreamerem . Płytka działa, instalowałem z niej windowsa u znajomego (oczywi¶cie z jego własnym kodem licencji 8 ) ) i wszystko ok.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:20. |