![]() |
Cytat:
|
Witam! Mam pytanko.Radze sobie z kopią DVD a zwykłej gry nie umiem skopiowac!Jak to jest zabespieczone?Przykładowo jest jakaś gierka dwu płytowa, Przegram, zrobie instalacje, ale nie zagram oco wtym chodzi!?Prosi mie o orginalne CD Czym to jest zabespieczone?ma ktoś na to sposób???
|
Przyznam, że kiedyś wydałem sporo kasy na testy róznych krążków (na SD 3.2 ale akurat od storny wzorów bitowych one sie nie róznią) i wniosek jest taki, żę generalnie jezeli masz odpowiednia nagrywarkę to nagrasz nawet na kiepskiej płycie (nagrywane wolno). Jedyna różnica jaka mi z tego testu wyszła była taka, że na słabszych płytach nagranie kopii wymagało zaznaczenia emulacji EFM w A120 a na tych lepszych szło bez tego.
Ale ogólnie zgadzam się z przedmówcą- im lepsza płyta tym lepszy wynik, nie trafiłem na jakieś specjalnie predystynowane do nagrywania akurat zabezpieczeń. Pozdrawiam |
VERBATIM nagrywam tylko na nich i nigdy nie maiłem problemu
|
Na jaką płytę (Verbatim,TDK...) najlepiej nagrywać gry zabezpieczone SafeDisc v4
Witam.
Może mi poradzić z własnego doświadczenia na jakie plyty najlepiej nagrywać gry zabezpieczone SafeDiscem 4. Nagrywałem parę razy na MediaStore i działało mi średnio 1 raz na 4 razy. Co byście polecili (Platinum, Verbatim, TDK, czy coś innego). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:26. |