![]() |
Cytat:
|
Cytat:
W sumie musze przyznac ze prowadziles bardzo literackie zycie w szkole... |
Cytat:
|
Mialem to w 2 klasie, ale nie jako wypracowanie do domu ale niezapowiedziany sprawdzian z czytania ze zrozumieniem. Jestes na mat-fizie ze tak was rozpuszczaja domowymi wypracowaniami. O ile dobrze pamietam to model do tego byl kosmiczny.... Najpierw zinterpretuj to co masz we fragmencie, czyli strach przed utrata posady, wladza pieniadza, zazdrosc itp itd. najciekawszym argumentem jaki uczen musi sie domyslic z tego fragmentu, to w modelu jest takie cos: "Rosja jest imperium diabla" czy cos takiego, nie zapomnij o tym napisac :)
pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Coś w tym jest. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
swoją drogą, śmieszą mnie lekko te wszystkie nawiedzone interpretacje dzieł.
kolesie pisali dla kasy, z miłości do laski (lub faceta :P) albo z nudów będąc pod "wpływem" a my doszukujemy się cudów na kiju w tym częstokroć bełkocie. |
Cytat:
4 lub 5?? hmmm pamiętasz z 1 klasy i 2 , 85 do 95 % materiału?? Kolego, jak ja chodziłem do liceum, zasdady były proste:) 85 % materiału dobrze zna się na rzeczy dobry. 85 % do 95 % bardzo dobry. Celujący, wiedza ponad program. Wracając do tematu Mickiewicz ukazał starcie się dwóch ideałów, prometeizm, versus mesjanizm. to ci powinno pomóc jak myślisz, nowy prąd przeciw staremu. |
Cytat:
|
sorry leniem nie jestm uczyc sie ucze dobrze
napisac napisze to i raczej na cos kolo 4-5 prosiłem o małą rade tylko tyle..... |
Witam!
W sumie racja... jak ktos nie chce pomoc (tak jak ja :P) to po prostu nie powienien sie wypowiadac w tym temacie. No ale z drugiej strony.... buahahaha sorry nie bede rozpoczynal wywodow :D :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:27. |