![]() |
Jak usunac historie z worda?
Wlasnie mam pytanie jak w temacie. Jak usunac historie z worda? Moze jakiego programu uzyc tylko jakiego??
|
Ilość załączników: 1
proszę.
wiem, że jestem boski :respect: |
Cytat:
|
W opcjach powinno być coś w stylu "zapisz histrorię dokumentów" - wystarczy odznaczyć.
Albo w "ilość ostatnich dok." ustawiasz na 0 |
Cytat:
tak się składa, że word ich sam nie usuwa, więc ktoś może bez problemu dojść do tego, co się w nim wcześniej znajdowało. ten dodatek usuwa ten problem. chyba, że chodziło ci o historię z samego programu. to robi się to tak: Czyszczenie historii ostatnio używanych plików. - W menu Narzędzia kliknij polecenie Opcje, a następnie kliknij kartę Ogólne. - Wyczyść pole wyboru Niedawno używane pliki, a następnie kliknij przycisk OK. Nastąpi wyczyszczenie listy ostatnio używanych plików, a historia używanych plików nie będzie już przechowywana. Aby znowu zapisywać historię ostatnio używanych plików, wykonaj następujące czynności: - W menu Narzędzia kliknij polecenie Opcje, a następnie kliknij kartę Ogólne. - Zaznacz pole wyboru Niedawno używane pliki, a następnie kliknij przycisk OK. |
OK. Mam dzieki. Sam tego szukalem wlasnie w opcjach ale ta w ogolne mi gdzies przeszla niezauwazona.
|
Ja mam z kolei inny problem.Otoz lista "ostatniu uzywanych plików" jest u mnie w ogole nieaktywna, jakby "szara", nie moge jej włączyc.Co mam zrobic, zeby to uruchomic? Jakis wpis w rejestrze, czy cos ? :help:
|
Najprostsza metoda to zapisać plik pod nową nazwą - nie będzie wtedy historii a i objętość pliku znacząco się zmniejszy ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:25. |