![]() |
dzis otwarto cos w stylu media markt..
po 1 jak sie te sklepy nazywaja bo mi wylecialo z glowy
a po 2 bylo o tym w tv ale nigdzie nic o tym znalesc nie moge wiec jak mi ktos powie nazwe to znajde moze cos o tym:) ale wrazenia z otwarcia porazajace....jakby was ktos glodzil przez 3 tyg i pokazal jedzenie (chodzi mi o grupe ludzi 200-300 sztuk:P) |
http://www.electroworld.pl/
w wielkiej brytanii sie to nazywa dixons. a po to ps2 + 4 gry w tym god of war za 399 to sam bym sie w kolejce ustawil. |
nadzieja w tym ze bedzie podobnie wszedzie gdzie toto otworza:)
|
Cytat:
|
Cytat:
wszedzie w europie Dixons konkuruje z Media Markt i jeszcze jedna firma, przynosi to duze korzysci dla klienta (czytalem o tym na przykładzie.... no własnie ...nie pamietam jakiego kraju :) w kazdym bądz razie południowo-słowiańskiego ) Dixons ma otworzyc wiecej swoich filii w Polsce ... pozyjemy zobaczymy :) |
jak wchodzil MM to tez mialy byc ceny minimalne na sprzet ostra walka o klienta itp. a skonczylo sie tak ze teraz maja nawet o 30% drozej niz w duzych sklepach internetowych
podam przyklad - mikolow - aparat canon A520 vobis - 899zl (nowo otwarty) avans - 999zl rtv mix agd - 1099zl lol lol lol |
tak, tylko w rtv mix możesz pogadać z kolesiami i zjadą ci z ceny, jesli im tylko powiesz, że niedaleko widziałeś ten sam aparat za 900 zł :P
wiem, bo pytałem o tego canon'a w wodzisławiu, rybniku i żorach. |
Może ktoś wie gdzie poza allegro najtaniej można kupić PianoCraft-a E-600 ???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
im bardziej agresywnie tym lepiej dla klienta :) az nie zostana na rynku 3 firmy:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
electroworldy mają budować przy ikeach (ich zdaniem podobny target) - podpisali porozumienia i kontrakty ze szwedami.
|
Przejrzałem ofertę tego sklepu i muszę przyznać, że prezentuje się naprawdę zachęcająco.. Ciekawe tylko, czy te wszystkie ceny to jednorazowa promocja, czy przynajmniej niektóre będą stałą ofertą.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:33. |