![]() |
Tylko raz korzystałem GJ v.5. Miałem problem z nagraniem płytek gry zabezpieczonej RingProtech - Alcohol, CloneCd, BlindWrite wymiękły a GJ dał sobie radę.
Wg mnie jest to bardzo dobry program. |
Cytat:
Cytat:
Poza tym wszystko na rynku można wypromować , ten program stałby się równie popularny jak Alkochol , gdyby się o to postarać - reklama to potęga |
Cytat:
To wytlumacz, tak nisla popularnosc tak dobrego programu. Bo ja wcale nie zaprzeczam, ze jest dobry - bo jest. Tylko widokiem inne sa jeszcze lepsze. :) |
Używa GJ 4 długo tj z 1.5 roku nic mi jeszcze nie zepsuł, spełnia moje oczekiwania, ma kilka błędów np instaluje ASPI domyślnie przy instalacji programu nie pytając się o to i parę innych.
Napędy wirtualne działają ok , wyszukiwanie obrazów na dysku również, wykrywanie zabezpieczeń (ClonyXXL) , emulacja zabezpieczeń także. Ma jedną niezaprzeczalną zaletę , - możliwość dodawania własnych plików, folderów , do tworzonych kopii , czy obrazów ,a także usuwania naszym zdaniem niepotrzebnych . |
Thx za odpowiedz
Moje pytanie wynika z tego że w jednej z gier zamiast witaminki był właśnie game jack 5 z opisem zainstaluj wykryj zabezpieczenie w zainstalowanej grze dodaj do startera i graj (i działało) A Alcohola używam już od bardzo dawna i jestem za , ale jak narazie alcohol-soft za bardzo sie nie stara juz dawno powinien byc starter do plyt i program do wykrywania zabezpieczen w nim a tu od bardzo dawna nic sie w nim nie zmienia (co nie zmienia faktu ze jest THE BEST) |
Jezeli ten GameJack jest taki dobry, to dlaczego wszyscy uzywaja Alcohola? :)
Ano dlatego, ze Alkohol :) jest lepszy i bardziej elastyczny. A GJ nie zawsze pracuje prawidlowo, robi rozne psikusy, i ogolnie ja np. nie lubie go. Uzywalem przez kilka dni, ogolne wrazenie - nic nadzwyczajnego. I naprawde jest malo popularny - co przy jego mozliwosciach (teoretycznych) jest az dziwne. |
Game Jack 5
Mam jedno pytanko
testował ktoś Game Jack 5 z tego co widziałem ma on skanowanie zabezpieczeń oraz starter do gier który załączy zabezpieczoną gre czy pobije alcohola ?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:00. |