Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Splinter Cell Chaos Theory (https://forum.cdrinfo.pl/f25/splinter-cell-chaos-theory-57926/)

gozik 21.10.2005 12:22

Splinter Cell Chaos Theory

Siemanko wszystkim !!!!!!!!
Mam pytanko . Udało mi się ściągnąć z neta SPLINTER CELL CHAOS THEORY DVD no i mam problemik.
1) Nie mam nagrywarki DVD
2) Po zamontowaniu obrazu w Daemonie tools i instalacji gra woła o płytę to znaczy każe włożyć płytę do innego napędu.
3) to samo zrobiłem z Alkocholem 120% i znowu to samo .
4) Czytałem , że gra zabezpieczona jest Starforcem xxx( nie wiem jakim) ale ja nie mogę jej wypalić no bo brak nagrywarki DVD.
5) pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(
6) Ja nic z poniższej wiadomości nie rozumiem:
Installation Notes:
------------------
1. IDE PCI Controller Drivers MUST be OS STANDARD IDE PCI Drivers.

2. Unpack file sfcure01 that's in tools.rar and launch file !setup.bat
through MS-Dos Prompt and reboot your box.

3. If u have AMD64, then use sfcure_x64 that works same way as the other.

4. Mount Alcohol 120% img and install the game.

5. Once installation is complete, launch sfdrup.exe to update StarForce3 drivers and reboot the box.

6. Launch through MS-Dos Prompt the file !start.bat that's in the unpacked file sfcure01.

7. Unpack file sfn.rar e launch sfn.exe (StarForce Nightmare 1.12)

8. Select in this order "Disable node" , "Disable CD" , "Disable node" , and the IDE channel
you use for real CD/DVD units (Pr. Slave , Sc. Master o Sc. Slave ) , depending on how your
IDE units are connected

9. Launch the game and use this serial: CDKEY zawarty w pliku NFO

10. Play.

REi 21.10.2005 12:39

Kup oryginal....

gozik 21.10.2005 14:11

Napewno masz racje REi ale to nie jest odpowiedź bo jak by tak było to po co i na co jest pomoc ''fachowców" czyż nie prawdaż? Sądziłem , że na forum będą pisać osoby zainteresowane postami , a nie te które mają w d...ie wszystko i wszystkich.!!!!

pablocoo 21.10.2005 14:23

Cytat:

Napisany przez gozik
Napewno masz racje REi ale to nie jest odpowiedź bo jak by tak było to po co i na co jest pomoc ''fachowców" czyż nie prawdaż? Sądziłem , że na forum będą pisać osoby zainteresowane postami , a nie te które mają w d...ie wszystko i wszystkich.!!!!

Co do 'fachowcow', stwierdzenie
Cytat:

Udalo mi sie sciagnac
juz Cie kwalifikuje do nie otrzymania odpowiedzi, a temat do zamkniecia
Nie czytales regulaminu? :>
Poczytaj sobie TEN temat

REi 21.10.2005 14:31

Cytat:

Napisany przez gozik

Przed wystawieniem posta forum wyraznie zadalo ci pytanie czy zapoznales sie z regulaminem. Wiec jezeli go nie czytales to idz i przeczytaj a dowiesz sie ze takie posty sa tutaj niedozowlone. Wiec nie pluj sie bo ja zawsze pomagam chetnie ale nie osoba ktore lamia regulamin. EOT

PS. Temat zgloszono mederatorowi.

adixo 21.10.2005 16:23

:gerda:

Burak_PL 21.10.2005 17:07

@gozik

po 1. regulamin
2. nie obrażaj innych
3.@REi dobrze Ci doradził "fachowcu" skoro nawet ang nie umiesz
4. DO CHOLERY!!!!!!!!!!!! PISZE JAK BYK READ NFO!!!!!!! i wszysto jasne ;)

po 5 czas na kłodę :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:54.