![]() |
dziwny przypadek
żeby nie było - posiadam orginalną wersję F.E.A.R. - po instalacji gra prosi o płytę, tak jakbym miał kopię. Dlaczego tak jest?
Mam na kompie zainstalowanego Alcohola, BlindWrite, Nero i A-Ray Scanner i miałem jeszcze wcześniej CloneCD - czy to właśnie dlatego, że mam tyle stuffu? Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem. Zaznaczam, że gra jest orginalna i zainstalowana jest z orginalnych nośników i orginalny nośnik siedzi w stacji. |
to przecież normalne, że gra woła o płytę
gdyby nie wołała to można by ją wpakować na 100000000000 kompów i wszyscy by grali :szczerb: zassać nocd, lub innego rodzynka jeśli jest. |
bo masz alcohol
|
Hunter - czytaj ze zrozumieniem ;-) Przeca napisałem, że mam płytę w środku i woład...
Niestety w tym przypadku jakikolwiek cukierek odpada - zbyt "nófka" gra ;-) W ogóle ostatnio mam problemy z napędem :\ |
Cytat:
dzisiaj piątek - świąt początek :P wykrywa napęd wirtualny i się sadzi - rada - RODZYNEK || a jak nie to wirtuale odinstalować.... :idea: :D |
no i znowu nie doczytałeś :hahaha:
nie mam zapiętego żadnego wirtuala, gra jest orginalna - już nawet CloneCD odinstalowałem (bo miałem taki przypadek, jak orginalne Simsy2 odpalałem, to się burzył, że jest CloneCD zainstalowany) no i nie ma cukierka do F.E.A.R. i raczej nie będzie :'( |
Zabezpieczenie na płycie sprawdza czy w kompie masz zainstalowane programy do emulacji napędów, kopiowania - jeśli chcesz pograć to musisz je odinstalować :(
Na początek Alcohol (ma napęd virtualny jak byś nie wiedział) i BlindWrite. Jest cukierek... |
Cytat:
a o wirtualnym dysju nigdzie nie widzę.... a alkohol przy instalce od razu chce robić :| |
alcohol robi przy instalce wirtuala, ale później można go spokojnie wyłączyć i nigdzie nie siedzi...
...dobra - odinstaluje ten cały stuff i się zobaczy... skoczyłem właśnie do cukierni po cukierka - o efektach poinformuję później... a tak BTW, to zna ktoś dobrą cukiernię oprócz GCW? 8 ) |
Cytat:
|
ależ ty zasadniczy 8 ) to PW mnie, jeśli ktoś chce pomóc ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:19. |