![]() |
Kodek mp3-pro do wersji 5.5.7.2 x
i jak nagrac plyte 800 MB w Nero
no wlasnie tak, tak - mam wlaczona opcje w preferencjach overburning - jak nic plytka sie wysuwa - i wali - ZA MALO MIEJSCA - SHIT co z tym zrobic? mam LG 16x10x40 .. tak samo w WinOnCD 5.0 tez mam pliczek Overburning... :(( HELP |
Zaznacz na overburning'u 90 minut i wypalaj, Nero to zrozumie.
|
ehh Zetox - Ty chyba nie czytalesmego problemu - Ja jush to zrobilem i nic...
:( |
na mojej LG tak właśnie robię i 800 wypalam bez problemu
|
Musisz jeszcze wyłączyć Kreatora, a włączyć profesjonalne (chyba tak sie to nazywa :) ) wybieranie. Tam zaznacz pojedyncza sesja, a w trybie "zapis" ustaw DAO.
i powinno hulać!, jeśli nie to zaznacz jeszcze w trybie "zapis" druga pozycje od góry po lewej (nie pamiętam jak się nazywa) Pozdrówko X-Men |
Cytat:
sam zadawalem pare razy ten temat..i dzis poszlo>>>>_WYLACZYC KREATORA_, reszta tak jak ustawiacie, overburning, DAO, ta druga zakladka to zamykanie plyty.U mnie chodzi na LG/win XP i NERO 5572 pozdro |
dobra sprobuje
a co z tym kodekiem mp3PRO do Nero? podeślijcie jeśli laska... :) |
Cytat:
|
eh gosciu zeby ten link jeshcze dzialal ...
:( |
heh ale dziala a jesli nie to zagladnijcie na astalavista.box.sk czy na prawde nie znacie tej stronki ??? a co do ustawien overburningu to na prawde proponuje najpierw plytke sprawdzic pod nero cdspeed w ktorejs z zakladek jest opcja overburning test aha pod extra jest overburning test wpisujesz tam np dla 700 99 min i dajesz test i wszystko ladnie widac ile masz wpisac w nero w overburnie i masz wieksze szanse ze ci wszystkok pojdzie ok a co do 800 to nie wiem ile dokladnie trzeba wpisac bo mi nagrywara pozwala tylko na 89:57:74
|
Yo. Ludzie tez mialem problem z tym mp3PRO ale jakos po cięzkich poszukiwaniach znalazlem. Zalączam go do tego postu.
|
nie dziala
|
wlasnie sie bawie cd speed jest niezly dzieki
aha link do mp3pro nie dziala czyzby byl z nim tak wielki problem? |
mowie wam idzcie na astalavista.box.sk i poszukajcie a jakby co to ja zamieszcze ale nie teraz ew dam namiary na server skad sciagniecie ale to juz indywidualnie na maila
|
No dobra, nie wiem czemu nie diala bo sam go od siebie z kompa wysylalem. OKI Majonez ma racje ale ja to cos z www.cracks.am wytargalem, poszukajcie dobrze!!!!!!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:27. |