![]() |
Cytat:
|
nikt nie napisal jednego
mozna dodac rozszerzenie do SubEdit-a, aby automatycznie odtwarzal filmy w tym formacie wystarczy wejsc do opcji>> skojarzenia i tam wpisac rmvb i kliknac + u mnie ten myk dziala bez zarzutow, aha i oprocz XviD-a mam zainstalowany Real Player 10 Gold do dekodowania tychze filmow |
ja filmiki rmvb mogę oglądać w cinemaplayerze. Mam zainstalowane codeki do alternative real player czy cos takiego. Nie mam przycięć, wszystko chodzi ok, a oglądam dosyć szybką transmisję, czyli NBA.
-edit- może bredze, ale jest już późno :D lub wcześnie, zależnie od punktu leżenia |
U mnie wszystko chodzi bez zarzutu :) Jak nic nieposkutkuje to proponuje reinstalke windowsa i wgranie K-Lite Codec Pack ;)
|
Witam odinstalowałem wszystkie kodeki zainstalowalem tylko KLite i nadal nic, doinstalowałem RealAlternative i w koncu pojawil sie obraz tylko jest jeszcze jeden problem obraz sie co kilka sekund troszke przycina.
|
LUB TO klmcodec138.exe
|
Odinstaluj wszytskie kodeki jakie masz :) Zainstaluj potem K-Lite Codec Pack. Gwarantuje ze niebedzie wtedy formatu ktorego bys nie otworzyl ;)
|
Cytat:
|
http://www.amnezja.org/modules.php?n...rder=0&thold=0
Wystarczy zainstalowac ta paczke kodekow ;) |
1. Ściągasz Real Alternative
2. Instalujesz same kodeki (opcja instalacji custom) 3. Instalujesz SubEditPlayer i oglądasz :D |
np. xbox :)
a na powaznie - subedit powinien sobie poradzic bez problemu (o ile kodeki do rmvb sa zainstalowane) pozdro ;) |
Cytat:
np.AllPlyaer w najnowszym wydaniu pozwala troche checi ....wystarczy to poszukac co i kto moze odtwarzac RMVB z napisami |
Jak obejrzeć film w formacie RMVB z napisami?
Jak obejrzeć film w formacie RMVB z napisami? Czy Real Player pozawala na czytanie napisow czy jest moze jakis inny program do tego?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:58. |