![]() |
Cytat:
1. Czy próbowałeś zmniejszyć prędkość odczytu ? (zdarzyło mi się to samo w Clone, kiedy on nie "regenerował" niezupełnie dobrze odczytanych sektorów - na pierwszej kopii korekcja jeszcze sobie radziła, ale na kolejnych... zimny kufel. Nie wiem tylko jak to się ma do wersji Clone'a bo ja miałem ten problem na 2.8.cośtam a podobno nowy Clone (od wersji 3.3.cośtam) regeneruje sektory odczytane pierwotnie jako bezbłędne. Masz nowego Clone'a ? 2. Czy próbowałeś skopiować tą płytę Nero albo WinOn'em (o ile wiem, one regenerują sektory automatycznie). Pozdro.6 |
Pochwal się co to za program.
Może ktoś będzie wiedział. Pozdrawiam |
Dziwne zabezpieczenie CD !!!
Mam normalną płytkę z grą/programem (niczym nie zabezpieczona,przynajmniej żaden z programów do
wykrywania zabezpieczeń nic nie znajduje) :-((( W czym problem: Płyta przegrywa się bez najmniejszego problemu w CloneCD bez zaznaczania jakichkolwiek opcji. Problem występuje w chwili, gdy z tej kopi, którą zrobiłem chcę zrobić kopie. Nie wiadomo skąd podczas nagrywania wywala mi w CloneCD w pliku Log komunikat, że znalazł pełno błędów odczytu, gdybym nie zaznaczył opcji szybkiego omijania błędnych sektorów to mógłbym przegrywać tą CD kilka godzin. Na mój rozum wygląda to tak: Jest płyta matka, z której można robić działającą kopię, ale z tej działającej kopi nie da się bez pewnych ustawień w CloneCD zrobić kopi. Wiem, że to zakręcone, ale tak jest :-(((((((((((((((((((( Czy ktoś spotkał się z takim zabezpieczeniem ???, a może mój LiteOn 24x źle nagrywa CD, ktoś już na forum zgłaszał problem, że CDROMY nie mogły odczytać danych w miejscu, gdzie nagrywara zmienia prędkość zapisu. Możę w tym tkwi problem ? (ale sprawdzałem to na wielu CD i tak nie jest - tylko na tych kilku nosnikach, które miałem od pewnej osoby). Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:17. |