![]() |
Liteon 1633s Mam go już dość !!!
Mam serdecznie dość tego napędu , już niewiem na jakich mam płytach nagrywać Platinum , Dysan a ostatnio nawet TDK'i 100% oryginalne nie jakies podróby.
Ciągle nagrywają się z błedami (nagrywam na prędkości X4), po nagraniu nie można zawartości nośnika skopiować na HDD Zmarnowałem już mase płyt i moje filmy nadaja się na smietnik a o straconych nerwach już nie wspomnę Przesiadam się na Benq DW1640 i niech tego liteona @#%$#%#% !!!!!!!!! |
Oczywiście, masz racje.
Reklamuj ten chłam, nie ma bata. |
Dzisiaj kupiłem Benq dw1640 za 172 zł w jednym ze sklepów w moim mieście ale miałem okazje za 165 tylko musiałbym czekać dwa dni na zamówienie ,do cierpliwych ludzi to ja nie należe i kupiłem od razu.
Oczywiście byłem w kazdym sklepie żeby sprawdzić ceny ,w jednym ze sklepów zapytałem "Czy są nagrywarki Benq wd1640" usłyszałem powalającą wiadomość "My takich wynalazków nie sprzedajemy ,mamy tylko Samsungi i Lg" Normalnie myślałem że skonam zwe śmiechu :):):) Mam jeszcze pytanko , jak siedzi płyta w napędzie to cały czas świeci się dioda czy to normalne w tych modelach?????????? |
Cytat:
:) |
Cytat:
Życzę ja i większości CDRinfo.pl :jezyk: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:42. |