![]() |
Cytat:
ale spotkałem się kilka razy z tym, że nie czytało. :| |
Cytat:
W nero, tym normalnym, wybierz kompilacje CD-Extra. Wtedy sciezka z danymi bedzie na koncu plyty, w odroznieniu od kompilacji Mixed mode. Nie pamietam jak to jest w nero express, ale zdaje sie ze domyslnie kompilacje "plyta audio z danymi" nagrywa jako mixed mode i wtedy odtwarzacze czytaja takie plyty od drugiej sciezki, co jest wkurzajace. Sprawdz to sobie sam na jakiejs plytce cdrw, duzo czasu nie stracisz. |
Jeśli masz nero, to w nero start smart pod zakładką "audio" masz opcję "utwórz dysk z danymi i audio".
Można. |
To jeszcze przy okazji zapytam. Czy można na płyte AudioCD wrzucić jeszcze inne pliki, np. teksty piosenek w .txt lub .doc? Jeśli tak to jak to zrobić? Można w nero zapisać AudioCD jako obraz?
|
@ed, niekoniecznie, mój kilkuletni pioneer w samochodzie łyka takie bez zająknięcia, tak samo jak domowa, trzyletnia yamaha, proponowałbym sprawdzić empirycznie. :idea:
BTW w obu instrukcjach nie ma ani słowa o płytach 90/99 min. :) |
ja bym to podzielił na 2 bo większość stacjonarnych odtwarzaczy tego nie weźmie.
Zobacz co jest w instrukcji. |
88 minut -> Audio CD
Mam materiał w mp3 trwający ponad 88 minut. Chcę to nagrać jako Audio CD. Aby to pomieścić muszę zastosować płyte 800 MB, tak? Jak wygląda sprawa odtwarzania takich płyt w stacjonarnych odtwarzaczach? Mogą być jakieś problemy?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:02. |