![]() |
U mnie też. Dziękówa.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ok udzielono mi odpowiedzi i problem zniknal. Wystarczy zmienic serwery:
pop.gmail.com -> pop.googlemail.com smtp.gmail.com -> smtp.googlemail.com Zmienilem i faktycznie dziala bez problemow. |
to niestety zostaje jak narazie nam obsługa gmail tylko bezpośrednio przez www,
ciekawe jak długo będzie problemyz serwerem goodle .Zostaje czekać |
wp.pl w tej chwili daje 3 giga za free, walla.com 2 giga :taktak:
|
Już mnie zaczyna to wkur**ć!
Chyba przerzucę się na inne konto pocztowe - moje stare o2.pl to już zombie, tyle spamu przychodzi że szok. Spróbowałbym Opery ale tam jest tylko 3 MB miejsca - mi dużo nie trzeba ale 3 mega? Dajcie spokój... |
Cytat:
|
Cytat:
|
dziwie się czytają wypowiedzi bo ja nie mam żadnych problemów z gmail-em, mam nadzieje ze ich nie bede mieć ;), oby się nie okazało że po napisaniu posta za 10 min mi też nie będzie działać... hihihi ;)
|
Cytat:
Wiesz dlaczego. || |
Cholera... U mnie też gmail przez POP3 przestało działać :\
|
Cytat:
Masz możliwośc zmienić to w ustawieniach>>przekazywanie i POP3,tak mi się wydaje ale nie jestem do końca pewny |
Skoro już mowa o gmailu to wiecie może jak zrobić żeby serwer nie kasował maili gdy pobierze się tylko nagłowek? W palmtopie pobiera się najpierw tytuł i początkowe kilka zdań. Jak chce całość to dopiero zaznaczam do pobrania. Jednak okazuje się że wiadomości juz nie ma i znika mi mail też z palmtopa. Można co prawda zablokować kasowanie wiadomości przez pop3 ale nie o to chodzi.
Druga sprawa: czemu wysłane maile (odpowiedź na otrzymanego maila) przez www ściągają się jako odebrana poczta? |
Cytat:
Co prawda raz mi sie polaczyl (dzisiaj kilka godzin temu) i pobral poczte ale to byl wyjatek... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:09. |