![]() |
Plextor Px 716a konfig.
może ktos mi napisac jak ustawic optymalnie ten palnik,chodzi mi głównie o ustawienia w PlexTools/Drive Settings zakładki /Basic,Advanaced,VariReg(cd),GigaRec,SilentMode. ???
|
Zostaw ustawienia domyślne i pal, pal, pal... 8 )
No chyba, że się zepsuje, ale na gwarancji wymienią na nowy || :piwo: |
Cytat:
|
Nie bardzo wiem, o co Tobie chodzi.
Odczyt, to sobie ustawiaj w zależności od potrzeb, po to jest taka opcja w plextools. Ja miałem na myśli ustawienia dotyczące zapisu, a reszte ustawiaj sobie jak chcesz, bo to jest twój wybór. |
ustawiłem odczyt 40x,no teraz to można coś z tym robić bo przy 12x to :'(
mam jeszcze pytanie w programie Alcohol120% gdy niema płyty w napędzie szybkości są takie odczyt 40x,zapis 48x ,aktualny odczyt 40x ,aktualny zapis48x, a gdy wsadze do Plexa płyte dvd rw wyskakuje zapis 94x,odczyt 63x (jak tu sie wkleja zrzuty?) i jeszcze jedno dlaczego jak włoże płytke do napedu cały czas ją czyta i kontrolka się swieci bezprzerwy. |
Kontrolka informuje o obecności płyty w napędzie.
Alcohol nieprawidłowo przelicza prędkości odczytu DVD. Zamiast 1350 czy ileśtam KB/s przelicza 150 KB/s (jak dla zwykłego CD) i dlatego wychodzą takie kosmiczne iksy. |
Processor dzieki za info,powiedz dlaczeko Ty masz taki podpis,ja tez taki miałem ale kazali mi usunąc bo to niezgodne z regulaminem,może zmienie nick na Processor1 i wpisze ponownie :piwo:
|
Nikt sie nigdy nie czepiał mojego podpisu :P
Nie wiem dlaczego musiałes swój usunąc. Będe musiał bardziej szczegółowo przeczytać regulamin :) |
Cytat:
|
Rzadko czytam dział Offtopic, więc nie zauważyłem, a w regulaminie nic takiego nie było. Podpis juz poprawiony (usunięty :P )
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:53. |