![]() |
W koncu mi sie udalo :) Dzieki wielkia za okazana pomoc :) Plytka sie nagrala i odczytuje sie bez problemow :)
|
Wybierasz nowa plytke ISO i potem ukazuje Ci sie okno New Compilation tam w zakladce Multissesion zaznaczasz No Multissesion.Nasteonie przechodzisz za zakladke Burn i Wybierasz Write Metoj jako Disc At Once to wszystko powodzenia
|
Zaznaczylem tak jak mowiles i nadl nic :( Co to jest te DAO i gdzie to sie zaznacza ? nigdzie tego znalezc nie moge.
|
Pytanie tylko, czy CDRom takową płytkę odczyta. U mnie nie chce ani palnik, ani cdrom :-(
|
Sprawdziłem to i twoja nagrywarka TEAC CD-W12EB ma overburning.Przyjemnego wypalania:)))))) Pozdrawiam
|
Nie jestem pewien czy ta nagrywarka to potrafi ale co do Nero to dajesz ustawienia->zaawansowe ustwienia->zaznaczasz overburning i wpisujesz 90 albo 99 i wypalasz w DAO:)))(chyba niczego nie pomyliłem:)))))))))
|
Nagrywanie plyt 800 Mb
Witam posiadam nagrywarke Teac 512 EB do wypalania plyt uzywam programu Nero 5.5.5.1. Czy moja nagrywarka moze nagrywac 800 Mb plyty ? Jesli tak to jak to sie robi ? Bede wdzieczny za wszelka pomoc.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:47. |