![]() |
Ja tam bym nikomu nie oddawał/wysyłał konsoli. Nie wiadomo co dostaniesz spowrotem, a otworzyć nie otworzysz -> gwarancja.
|
Cytat:
|
no i sprzedaje swojego pleja, bo nie odpowiada mi swap, a kurcze nie ma mi kto go przerobic:( Aukcja na allegro nick bilas80
|
dlatego najlepiej oddac ja do jakiegos serwisu albo jechac na orginalach na zasadzie wymiany jak to najczesciej bywa pozdrawiam
|
ja tez, dlatego sie jeszcze za to nie zabralem, a kumplowi lutownica padla, by to szlag:(
|
no tak ale z tym lutowaniem w domku to chyba bym sie bał:D
|
Yyyyyyy ja nie mowilem, ze sam ma lutowac, bo z tym to bedzie roboty od cholery:)
|
Sa jeszcze inne fixy ale po co robić konkurencji dobrze,więc mało się o nich mówi ;)
|
Cytat:
|
Polecam ci zastanowienie sie nad kupnem x-pro i potestowania go w warunkach domowych z ripperem 3.2u - koszt 140 zl za all + przesylka:)
|
no tak to dobre pocieszenie:P hehe podobniez latwy tez jest w przerobce.
|
Cytat:
|
Cytat:
Niewiesz że ty nie wiesz,a oni wiedzą że tak jest i chcą w ten sposób zarobić bo raz że jest tańszy, a dwa że jak się popsuje to liczą że ty przylecisz z pełnym portfelem i wybulisz za naprawę, tak sie to robi ;) |
deejaymario, montują go dlatego że jest tańszy, montują jakimś *****om, którzy się cieszą że maja przerobionego PS'a a po 6 miechach nagle żadna płyta nie chce odpalić :/
|
no tak ale jak bede uzywal wylacznie gierek full na dvd jakis verbatim i tdk to nie powinnien sam pasc?? czy moze tak po prostu padnac??to po co wogle go montuja?? skoro jest lipny??dziwna polityka tych firm
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:23. |