Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Forum znowu muli? (https://forum.cdrinfo.pl/f10/forum-znowu-muli-58214/)

grzeniu 29.10.2005 18:40

Forum znowu muli?
 
No wlasnie, u mnie od jakichs 3 dni. Czy ktos jeszcze zauwazyl?
Strony wczytuja sie dluuugo, czesto widze ze staje transfer (jak nic innego nie ciagne). Poza tym net u mnie chodzi normalnie.
Mam neo 640/160 bez proxy.

joujoujou 29.10.2005 18:49

U mnie jest to samo, nie mam tego nigdzie indziej, na żadnym innym forum ani stronie www, ale to stary problem, forum zwalnia, zwalnia, w końcu przestaje się wczytywać (komunikat - przekroczono limit czasu) Pomaga (dziwne) restart routera. I tak co 2-3 godziny, już się przyzwyczaiłem. :D

MaciejT 29.10.2005 18:50

U mnie dziala normalnie. To pewnie przez statsy Gemiusa (czy co to tam jest).

**mondeo** 29.10.2005 19:23

U mnie ma Firefoxe dobrze chodzi

rycho 29.10.2005 19:24

A u mnie działa normalnie.
Były okresy kilka tygodni temu, że po dwudziestej strona ładowała sie kilkadziesiąt sekund i to "na raty".
Łącze 4 Mbps.

georg 29.10.2005 19:30

U mnie też nie ma problemu.
1.512 Mbps.

MaciejT 29.10.2005 19:52

Cytat:

Napisany przez georg
U mnie też nie ma problemu.
1.512 Mbps.

Nie dziwie sie, gdybym mial 1512 Mbps tez nie mialbym zadnych problemow.

Mich@ł 29.10.2005 19:57

U mnie czasem ładuje się samo logo CDRinfo i na tym staje... :(
Ale dzieje się to żadko, więc specjalnie na to nie zwróciłem uwagi, bo wystarczy wtedy odświeżyć stronę :)

DreamCrusher 29.10.2005 21:52

mulic mi nie muli z tym ze od czasu do czasu pojawia sie:

"There seems to have been a slight problem with the Forum CDRinfo.pl database.
Please try again by pressing the refresh button in your browser.

An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.

We apologise for any inconvenience."

woitas 30.10.2005 10:56

muli i to okropnie.
tak na marginesie, może by tak zapłacić jakiemuś informatykowi, który by zrobił porządek z kodem tego forum, bo kicha jest straszliwa.
to najwolniej działające forum ze wszystkich, które przegladam.

grzeniu 30.10.2005 11:24

Tak jak pisalem na poczatku - u mnie muli od kilku dni. Wczesniej dzialalo normalnie, tzn z predkoscia do ktorej sie przyzwyczailem i nie bylo zle. To ze inne fora chodza szybciej to fakt, ale to juz inna sprawa.
Teraz zdarza sie, ze w ogole strona sie nie laduje i wyskakuje 'nie mozna odnalezc strony', albo po prostu zatrzymuje sie w trakcie ladowania i mozna sobie czekac. Cos tam czasem poprawia odswiezenie ale nie zawsze. Najgorzej jest ze stronami z wieksza iloscia postow, niby podpisy odchudziliscie itp ale cos nie gra. Moze to taki urok tej wersji vB (3.0.8), nie zwrocilem uwagi od kiedy dziala.

MacGyver 30.10.2005 13:23

U mnie nie muli ale czasami pojawiają się komunikaty dot. problemu z bazą (taki jak u @zuk4u).

Arcadio 30.10.2005 13:32

Cytat:

Napisany przez MacGyver
U mnie nie muli ale czasami pojawiają się komunikaty dot. problemu z bazą (taki jak u @zuk4u).

Ja mam podobnie.
Ale ten komunikat o bazie to bardzo rzadko - wystarczy odświeżyć raz czy dwa i wchodzi.

Berion 30.10.2005 18:38

Czasem muli, czasem nie, czasem jest problem z bazą, czasem nie :|

... od kilku dni

mensir67pl 30.10.2005 19:19

U mnie chodzi wysmienicie - nie stwierdzam problemow-mialem problemy jak nie mialem DNS-ow TP.sa


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.