![]() |
Lektura w txt albo audio
czesc
Potrzebuje książke "Cierpienia Młodego Wertera" w postaci pliku tekstowego albo linku do strony, na której się znajduje (Znalazłem ale 50 str a reszty nie ma). Albo jeśli ktoś posiada w postaci Audio. Będe wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam |
O ile mnie pamiec nie myli to ma okolo 50 stron...
|
Cytat:
tu jest i nie tylko to :) http://www.bibliotekaloswiebodzin.re...turyonline.htm |
No właśnie to miałem, ale to wychodzi w przeliczeniu na książke 50s a książka cała ma ok 110 Tam powinno byćjeszcze coś ale nie ma :)
|
no to cos kiepsko szukales ;), na www.pbi.edu.pl jest pelna wersja tej ksiazki
|
Jeny, jak mozna czytac ksiazki przy kompie? Moze to ja jestem jakis dziwny... mnie to sie ksiazka kojarzy z dlugim wieczorem... noca nawet, przy zapalonej lampce na wygodnym foteliku z z goraca parujaca kawka albo herbatka na biurku... i jak sie tak siadze to ze 3 takie fajne ksiazki jak "Cierpienia Mlodego Wertera" mozna przeczytac za jdenym zamachem... hmm....
|
Rzecz polega na tym, iż nie lubie czytać książek, które nie interesują mnie ... Masz racje, że nie jest to czytanie lecz bez większego wysiłku może posłuchać i coś dowiedzieć się na temat tej ksiązki.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:53. |