![]() |
ewentualnie acronis disc director. Wyglada jak klon PM ale podobno sporo szybszy. Potrafi bootowac swoje wlasne GUI z plyty. Ilosc opcji taka sama (konwersje, zmiany rozmiarow partycji i klastrow itp itd etc)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
tak jest partition magic moze przekonwertowac bez utraty danych, tylko teraz takie pytani: po co chcez konwertowac bez utraty dancyyh , skoro bedziesz formatowal?
|
Cytat:
I teraz mam pytanie. Czy Partition Magic moze mi z NTFS przekonwertowac na FAT32 bez utraty danych?? Cytat:
|
A ja może inaczej zapytam jaki system plików masz na D fat 32 czy może NTFS
|
proboj poprostu kolejne litery (mozesz np. przejsc do danego dysku i wyswietlic listeplikow poleceniem dir, zeby sie skapowac czy jestes pod wlasciwym dyskiem) i wkoncu natrafisz na dysk D.
|
Cytat:
|
Jak pamiętam, to w Windowsie 98 często zdarzało mi się tak, że podczas formatowania dysk C był normalnie, napęd cd przeszedł pod literę d, a druga partycja na moim dysku twardym była pod literką E.... Może to w tym jest problem?
|
format d: ?
|
Dyskietka startowa + partycje
Witam.
Sciagnalem skad (na forum bylo) dyskietke startowa do Win98. I teraz mam pytanie. W jaki sposob mam sformatowac 2 partyce?? Otoz mam 2 partycje a dyskietka wykrywa mi tylko C: a na D: jest cos dziwnego. Jak sformatowac partycje D: ??? :help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:48. |