Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co o tym sądzicie? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-o-tym-sadzicie-58397/)

TORQUE 04.11.2005 15:13

Co o tym sądzicie?

Ojciec mi niedawno kupił przenośny odtwarzacz mp3 Medion. Chciałbym żebyście powiedzieli co o tym myślicie. :)

qfir 04.11.2005 15:55

Cytat:

Napisany przez TORQUE
Ojciec mi niedawno kupił przenośny odtwarzacz mp3 Medion. Chciałbym żebyście powiedzieli co o tym myślicie. :)

Ja mysle, ze powinine sie cieszyc ze ci cokolwoeik kupil :P W koncu lepiej miec taki otwarzacz niz zaden :)

ps. co do jakosci tego urzadzenia to nic nie powiem, bo sie nie znam na tym sprzecie

Smartek 04.11.2005 16:04

chyba jakis czas temu byla rozmowa na temat tego playera (albo innego modelu mediona) i raczej nie cieszyl sie dobra opinia.. :)
ja czekam do gwiazdki, az jakies promocje beda, bo mam ~900zl na jakiegos playerka :)
pozdro ;)

Kasprzak 04.11.2005 16:06

a ja mam Mediona 128MB. Jak wychodzily mp3 playerki i inne byly drogie, rowniez tata przywiozl mi z Niemiec. Powiem szczerze ze nie błyszczy super jakoscia, ale jest glosny i czyta bezproblemowo.
Ale tutaj widze ze iPodo podobny jest, ja mialem taki PenDrive Mp3 i wg mnie dla przecietniaka starczalo bez problemu, nie bylo to muVo ale naprawde godne sprobowania bo kosztowal mnie polowe mniej niz w obecnych czasach muvo 128

TORQUE 04.11.2005 16:13

Cytat:

Napisany przez Smartek
chyba jakis czas temu byla rozmowa na temat tego playera (albo innego modelu mediona) i raczej nie cieszyl sie dobra opinia.. :)
ja czekam do gwiazdki, az jakies promocje beda, bo mam ~900zl na jakiegos playerka :)
pozdro ;)

To był inny model i z Media Marktu, a mój jest ze sklepu muzycznego. Mój brat jak narazie go testuje i mówi, że jest w porządku i ma dobrą jakość dźwięku ;)

Ale jak się nie sprawdzi jako odtwarzacz muzyki to będzie jako dysk przenośny :)

Oktawian89 04.11.2005 23:53

no 20 GB to juz konkretnie... :P

Smartek 05.11.2005 10:59

Cytat:

Napisany przez Oktawian_15
no 20 GB to juz konkretnie... :P

pomijajac fakt, ze to 1/4 mojego obecnego HDD i ze w zyciu tyle mp3 na oczy nie widzialem... ;)

TORQUE 05.11.2005 15:35

teraz tylko będzie problem, bo nie mam tyle mp3 żeby zapełnić całe 20GB, mam ok 0.5GB ;) i co ja zrobię z resztą miejsca?! :)

IceManSpy 05.11.2005 16:42

Cytat:

Napisany przez TORQUE
teraz tylko będzie problem, bo nie mam tyle mp3 żeby zapełnić całe 20GB, mam ok 0.5GB ;) i co ja zrobię z resztą miejsca?! :)

Wykorzystasz kiedy indziej :P

Kasprzak 05.11.2005 18:32

oj Smartek, ja juz widzialem ludzi co chodzili po 120GB dysk i nazywali jedna partycje na tym dysku "mp3" :) - sety z imprez, kompilacje i single...troche tego wychodzi... :D
Ps. a gdzie w Polsce i za ile mozna takiego Mediona nabyć. Bo ~100Euro widze na eBay`u

ro29 05.11.2005 20:26

Cytat:

Napisany przez qfir
Ja mysle, ze powinine sie cieszyc ze ci cokolwoeik kupil :P W koncu lepiej miec taki otwarzacz niz zaden :)

ps. co do jakosci tego urzadzenia to nic nie powiem, bo sie nie znam na tym sprzecie

Witam !
Zgadzam się z tą opinią w 100 procentach - jeśli kosztował on tyle ile na tej stronie (199 E) to tylko gratuluję prezentu !!!!!! I się ciesz - nawet jak nie spełni Twoich oczekiwań w 100 % (choć w tej cenie chyba spełni - grać będzie na pewno nieźle) - też pół roku temu dostałem od znajomych w prezencie cyfrówkę (od rodziców na takie prezenty nie mam co marzyć ) - i jestem zadowolony - mimo iż to przeciętny model, wychodzący z produkcji - ale lepszy taki niż żaden - a kosztował mnie tylko dokupienie akcesoriów itd.
Pozdrawiam
ro29

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:46.