![]() |
Co o tym sądzicie?
Ojciec mi niedawno kupił przenośny odtwarzacz mp3 Medion. Chciałbym żebyście powiedzieli co o tym myślicie. :)
|
Cytat:
ps. co do jakosci tego urzadzenia to nic nie powiem, bo sie nie znam na tym sprzecie |
chyba jakis czas temu byla rozmowa na temat tego playera (albo innego modelu mediona) i raczej nie cieszyl sie dobra opinia.. :)
ja czekam do gwiazdki, az jakies promocje beda, bo mam ~900zl na jakiegos playerka :) pozdro ;) |
a ja mam Mediona 128MB. Jak wychodzily mp3 playerki i inne byly drogie, rowniez tata przywiozl mi z Niemiec. Powiem szczerze ze nie błyszczy super jakoscia, ale jest glosny i czyta bezproblemowo.
Ale tutaj widze ze iPodo podobny jest, ja mialem taki PenDrive Mp3 i wg mnie dla przecietniaka starczalo bez problemu, nie bylo to muVo ale naprawde godne sprobowania bo kosztowal mnie polowe mniej niz w obecnych czasach muvo 128 |
Cytat:
Ale jak się nie sprawdzi jako odtwarzacz muzyki to będzie jako dysk przenośny :) |
no 20 GB to juz konkretnie... :P
|
Cytat:
|
teraz tylko będzie problem, bo nie mam tyle mp3 żeby zapełnić całe 20GB, mam ok 0.5GB ;) i co ja zrobię z resztą miejsca?! :)
|
Cytat:
Wykorzystasz kiedy indziej :P |
oj Smartek, ja juz widzialem ludzi co chodzili po 120GB dysk i nazywali jedna partycje na tym dysku "mp3" :) - sety z imprez, kompilacje i single...troche tego wychodzi... :D
Ps. a gdzie w Polsce i za ile mozna takiego Mediona nabyć. Bo ~100Euro widze na eBay`u |
Cytat:
Zgadzam się z tą opinią w 100 procentach - jeśli kosztował on tyle ile na tej stronie (199 E) to tylko gratuluję prezentu !!!!!! I się ciesz - nawet jak nie spełni Twoich oczekiwań w 100 % (choć w tej cenie chyba spełni - grać będzie na pewno nieźle) - też pół roku temu dostałem od znajomych w prezencie cyfrówkę (od rodziców na takie prezenty nie mam co marzyć ) - i jestem zadowolony - mimo iż to przeciętny model, wychodzący z produkcji - ale lepszy taki niż żaden - a kosztował mnie tylko dokupienie akcesoriów itd. Pozdrawiam ro29 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:46. |