![]() |
sprawdzilem dyski tym programikiem i jest tak jak mowicie. kosz razem z system volume information troche nadziobały sobie miejsca na każdej z partycji. dzieki za pomoc
|
znikająca pojemność c.d.
Dysk jest z ntfs-em, a symanteca mialem jescze do niedawna nortona antyvirusa 2004. a program z linka zara obadam
|
tak jest folder sizes, to rozwiazanie zaloze sie ze System Volume Information tyle ci zabralo. BTW mialem ten sam problem
|
sprawdż programem FolderSizes http://www.foldersizes.com/download-...s/fs-setup.exe co tyle miejsca ci zabiera.
instalowałeś coś z produktów Symanteca?, pliki NTFS czy FAT32 ? |
problem z pojemnością dysku
Witam,
Mam następujący problem. Mam dysk 160GB, w ktorym jedną z partycji mam 61GB i teraz tak. Jak go kupilem to w sklepie powiedzieli mi że XP bez sp1 bedzie widziale tylko 120GB, co sie okazalo byc prawdą. Wrzuciłem sp1 i wsyzstko było ok aż ostatnio zobaczyłem, że ta partycja 61GB ma zajęte 20GB gdzie powiem szczerze nic na niej nie miałem :ysz: Na początku myślałem że to jakiś program zaerezerwował sobie miejsce na dysku na jakieś tymczasowe pliki czy coś w tym stylu, ale aż 20GB ??? W to przestałem wierzyć i teraz mam problem co jest nie tak że zniknęło mi 20gb. Po sformatowaniu tej partycji jest wszystko ok ale na potem znowu to sie robi. Czy ktoś z was ma może pojęcie o co chodzi i jak to naprawić?? pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:43. |