![]() |
spox
już się uporałem z problemem, który był po mojej stronie (( a winien wszystkiemu był... firewall. Mimo wszystko dziękuję i sorki za kłopot :piwo:
|
Cytat:
|
no niestety
mam ten sam problem jak Qbi@k, na formu się mogę zalogowac ale na stronie juz nie, używam FF 1.5 final i czyściłem cache i ciastka ale nic to nie daje.. co jest?? pomóżcie :(
|
Cytat:
|
Teraz wszytsko dziala jak nalezy :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Sprawdź proszę teraz i daj znać, czy już działa. |
Dopadło mnie to samo, tylko w nieco innej formie. Póki news jest na głównej mogę do niego dodać komenta, jak spadnie niżej do starszych newsów, już nie. Cały czas niby każe mi się zalogować, mimo że na górze strony mam wskazanie, że jestem zalogowany. Sytuacja identyczna na FF 1.5 i IE. :|
Zrobicie coś? :help: |
Wyszla juz finalna wersja FireFoxa 1.5 a ja nadal niemoge dodawac komentarzy :/
|
Jako, że nie wszyscy znają nazwiska, powinienem - co niniejszym czynię - troszkę się poprawić i napisać Bartez, bo takiej właśnie Bartek "ksywki" używa. Sorki Bartez ;-)
|
Za namową Bartka Wróbla powróciłem do Firefoxa 1.0.7 i już udaje mi się logować bez problemów. Coś w tej Operze nazbyt rzępolą - Firefox rulez!!!!!!!!!!! Aha, Bartek!! Ogromniaste THX :-)
|
Do licha ciężkiego. Ja mam identyczny problem. Na forum się bez problemów loguję, a na stronę główną ani cholery. Poproszony o pomoc Bartek Wróbel milczy jak zaklęty :(
Aha, używam Operę 8.5 PL |
Uzywam tylko FireFoxa (aktualnie wersja 1.5 RC1). IE niemam bo wykasowalem :)
|
Cytat:
|
Wyczyscilem i pamiec podrecznom i ciasteczka. Problem niestety nadal wystepuje :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:44. |