![]() |
Problem z emaulatorami virtualnych napędów!!!
Wiitam,
Próbowałem instalować różne emulatory w tym: Daemon-tools, Virtual Cd itp, i za każdym razem jest to samo. Programy się instalują jednak po restarcie kompa, Widows już nie wstaje. Tzn uruchamia sie, dochodzi do momentu wczytywania chyba driverów emulatora,krótki niebieski ekran i znowu restart i tak w koło. Mam obescie Xp Home z SP2, a płyta gówna to Gigabyte K8NFS. Nie wiem w czym problem, ktos miał podobny??? |
spróbuj przy instalowaniu Alcohol 120% ...wybrać tryb eksperta i zmienić nazwy napędów wirtualnych.
|
Alcohol zainstalował się ładnie, jednak próba uruchomienia skończyła się natychmiastowym restartem kompa. Juz nie wiem o co chodzi. Czy to wina jakiegoś sprzetu (karty) czy też ustawień w biosie płyty.???
|
mialem podobnie, problemem byla starsza wersja deamon tools, postaraj sie o najnowsza i sprawdz, chociaz nie wiem czy nie trzeba recznie wywalic jakiegos pliku ze starej - nie pamietam, bo dawno sie z tym meczylem, ale udalo sie
|
A może zrób tak:
odinstaluj te programy wywal wszystkie pozostałości po tych programach co zostały na dysku wyczyść rejestr najlepiej zainstaluj sobie jakiś jeden i zobacz co będzie |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:54. |