![]() |
Witam !
Nie wiedziałem w jakim miejscu o to zapytać, ani też nie chciałem zakładać nowego tematu - więc piszę tutaj... Niestety moja wiedza na temat html itd. jest stosunkowo skromna - więc napotkałem dziś na taki problem. Otóż chciałem wstawić sobie do podpisu baner - np.Firefox lub Pajacyk.pl - niestety - mimo prawie godzinnej walki nie udało się - po prosru podejrzewam, że wspiywałem żle itd. Liczę, że ktoś będzie łaskaw udzielić mi rady w tym temacie - lub też wskazać miejsce gdzie taką radę znajdę Za pomoc z góry dziękuję !! Pozdrawiam ro29 |
Widzę że nikt się nie kwapi aby Ci pomóc.
Jeśli dobrze rozumiem to chcesz tu na forum w podpisie miec obrazek. Jeśli tak to zapomnij o htmlu. Jest "wyłączony". Masz do dyspozycji BBcode. I oto przykladowy kod do wklejenia w Twój podpis. Kod:
[img]ścieżka do odrazka[/img] |
Cytat:
Pozatym: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...05&postcount=2 |
Witam !
Kwapi się - poradę już dostałem na PM :) Wypróbuję ją po południu - jak będę w domu... Tylko mnie trochę nurtuje - czyżbym był już wczoraj wieczór tak zamulony ...bo święcie jestem przekonany, że ten problem opisałem w innym miejscu - a znalazł się tutaj.... Pozdrowienia ro29 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:16. |