![]() |
forum CAD/CAM ??
zna ktos jakies dobre forum CAD/CAM ??
lub ewentualnie jakis sposob zrobienia quadry z geforca 6800 ? lub moze sa jakies profesjonalne sterowniki do gf ? riva tuner mi robi zwiechy jak przestawiam na quadre :( |
www.cad.pl - tam poszukaj są odnośniki do 2 forum
|
www.sirius.pl poszukaj tu
ja na tej stronie kiedys znalazlem jak zrobic z geforce mx 440 quardo4!!!! a dokladnie SoftQuardo4 550 chyba :) w cadach i tego typu progsach troche to dawało ale kosztem fpsów w grach :/ pozdro |
dzieki za zainteresowanie.
znalazlem na forum riva tunera i solid worksa. jakby to kogos interesowalo to dowiedzialem sie, ze czipy quadro i geforce byly takie same do gf4, potem nvidia zmienila technologie i teoretycznie da sie uruchomic, ale nie sa w 100% kompatybilne. po zmodowaniu wyniki w benchmarku specview 8.1 skoczyly mi o okolo 40%, ale mi bylo malo i zaczalem kombinowac ze sterownikami, co sie skonczylo kompletnym rozpadem i zwiechami windowsa :/ . narazie jakos dziala, ale czeka mnie reinstal, no i programy typu driver cleaner nic nie pomagaja, wiec, podsumowujac, nie polecam zabawy sterownikami do quadry na gf6800. jak ktos chce to niech moduje, ale nie jest to zbyt stabilna konfiguracja :/ ja sie nie poddam i na nowym windowsie bede kombinowal dalej. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:58. |