![]() |
Firmware, bios do DVD gdr8161B
Witam.
Prosze was o pomoc poszukuje biosa do mojego dvd ale za chiny nie moge znależc sciagnelem jakiegos ale nie dotej wersji przeleciałem całe forum cdr-info google i nic nie ma nie moge odtwarzać płyt dvd+ ale sprawdzałem w nero moge odtwarzać. Brakuje mi tylko biosa podajcie link prosze pilna sprawa. |
|
Sciagnelem ten firmware:) I co zrobić jag go zainstalować?? czytalem i trzeba miec jakis program ale jaki??
|
a to nie jest *.exe
jak nie to powinien byc jeszcze jakis flasher przeciez jest instrukcja w pliku *.zip LG Electronics HL-DT-ST DVD-ROM GDR8161B Firmware Update 2003 1. At DOS prompt type: c:\flashup 1102U00B.dld /* (Where '*' is the IDE position of the drive) Primary Master : 0 Primary Slave : 1 Secondary Master : 2 Secondary Slave : 3 2. Follow onscreen instructions |
Ja angielskiego nie rozumie??
|
w skrocie:
1. w DOSie odpal komende pozizsza jak rozpakowales gdzies indziej to musisz podac sciezke dostepu (np. c: \ twoj katalog\flashup 1102U00B.dld /*) c: \ flashup 1102U00B.dld /* gdzie "*" to pozycja napedu na kontrolerze IDE Primary Master : 0 Primary Slave : 1 Secondary Master : 2 Secondary Slave : 3 podazaj za instrukcjami pojawiajacymi sie na ekranie P.S. te spacje sa po to aby emoty sie nie pojawialy |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:35. |