Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Reklamacja - rachunek w Orange na prawie 1000zł (https://forum.cdrinfo.pl/f5/reklamacja-rachunek-orange-prawie-1000zl-58543/)

Stanley 14.11.2005 14:57

no a ja dalej nie uzyskalem odpowiedzi jak powinien wygladac wzor takiego odwolania... druczkow w Idei nie maja, tak wiec samemu trzeba cos naklepac ;/

Igloo 14.11.2005 09:20

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
kurcze coraz blizej konca mojej umowy wiec musze juz powoli pisać nikt nie ma tego wzoru na rezygnacje?

a co za problem napsać takie pisemko?
napisz cos w stylu :
z dniem xx.xx.2005 prosze o rozwiązanie umowy nr xxxxxxx zawartej dnia xx.xx.xxxx na świadczenie usług telekomunikacyjnych zawartą między ...................... a Idea.

data podpis i wsio :D
oczywiście wpisz opowiednie nagłówki i po problemie.

Wojtek Toruń 10.11.2005 01:01

Cytat:

Napisany przez sayan
jeszcze w sprawie papierka do rozwiązania umowy, we wrzesniu jak przyszedłem do ideii rozwiazac umowe, to sami dali mi papierek, przynich tylko wypełniłem i sobie zabrali :) po problemie :p

Ja miałem tak samo jak sayan - wypisałem na miejscu mieli druki w biurze.

Burak_PL 09.11.2005 22:08

Cytat:

Napisany przez malaczarna

Buraczku jak bede w lepszym stanie to postaram Ci sie czegos wyszukac,ale to nie dzis :blee:

wielkei dzięki! super by było!

malaczarna 09.11.2005 18:18

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No nie można przecież przemęczać potencjalnego czytelnika.. :>

A tak serio to średnia nie wychodzi najgorsza, bo zdarzają się i bardzo długie posty i średnie i od czasu do czasu taki jak ten ;)

wiem:) ale tak jakos bylo silniejsze to ode mnie :)

pozdrawiam:)

Buraczku jak bede w lepszym stanie to postaram Ci sie czegos wyszukac,ale to nie dzis :blee:

andrzejj9 09.11.2005 18:06

Cytat:

Andrzejku Twoje wypowiedzi robia sie za dlugie:)..
ale sie zgadzam, ze po za papierkiem mozna jeszcze cos dopowiedziec.

No nie można przecież przemęczać potencjalnego czytelnika.. :>

A tak serio to średnia nie wychodzi najgorsza, bo zdarzają się i bardzo długie posty i średnie i od czasu do czasu taki jak ten ;)

Burak_PL 09.11.2005 17:02

kurcze coraz blizej konca mojej umowy wiec musze juz powoli pisać nikt nie ma tego wzoru na rezygnacje?

epol 09.11.2005 15:59

W przypadku reklamacji w IDEI wystarczyli tlyko przefaksowac jakies takie bylejakie pismo w style, ze w danym okresie rozliczeniowym zostaly zle naliczony rozmowy. Prosze o wyjasnienie itp.

Skontaktuj sie z Rzecznikem Praw Obywatela on Ci wszystko wyjasni za free :)

malaczarna 09.11.2005 14:10

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
:>

Andrzejku Twoje wypowiedzi robia sie za dlugie:)..
ale sie zgadzam, ze po za papierkiem mozna jeszcze cos dopowiedziec.

andrzejj9 08.11.2005 22:52

Cytat:

Napisany przez Predi
ja bym jeszcze poszedl i "nie" milo z nimi pagadal
@Andrzej tu sie zapewne ze mna zgodzi ;)

:>

sayan 08.11.2005 22:06

jeszcze w sprawie papierka do rozwiązania umowy, we wrzesniu jak przyszedłem do ideii rozwiazac umowe, to sami dali mi papierek, przynich tylko wypełniłem i sobie zabrali :) po problemie :p

Predi 08.11.2005 21:56

Cytat:

ja bym napisala prosbe o wyjasnienie naliczenia tak duzego rachunku. z zaznaczeniem ze w umowie nr ten i ten bylo zaznaczony limit:), wtedy sie gapna ze zlamali zasady umowy :)

ja bym jeszcze poszedl i "nie" milo z nimi pagadal
@Andrzej tu sie zapewne ze mna zgodzi ;)

malaczarna 08.11.2005 19:16

Cytat:

Napisany przez rycho
Jak masz umowę z takim zastrzeżeniem (co do limitu ) to mogą Cię chyba pocałować...
Niech kierują sprawę gdzie im sie podoba.

ja bym napisala prosbe o wyjasnienie naliczenia tak duzego rachunku. z zaznaczeniem ze w umowie nr ten i ten bylo zaznaczony limit:), wtedy sie gapna ze zlamali zasady umowy :)

rycho 08.11.2005 19:12

Cytat:

Napisany przez fony
mi tez wlasnie o wzor takiego czegos chodzilo... jak to napisac

Jak masz umowę z takim zastrzeżeniem (co do limitu ) to mogą Cię chyba pocałować...
Niech kierują sprawę gdzie im sie podoba.

Stanley 08.11.2005 19:07

mi tez wlasnie o wzor takiego czegos chodzilo... jak to napisac

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:30.