![]() |
no a ja dalej nie uzyskalem odpowiedzi jak powinien wygladac wzor takiego odwolania... druczkow w Idei nie maja, tak wiec samemu trzeba cos naklepac ;/
|
Cytat:
napisz cos w stylu : z dniem xx.xx.2005 prosze o rozwiązanie umowy nr xxxxxxx zawartej dnia xx.xx.xxxx na świadczenie usług telekomunikacyjnych zawartą między ...................... a Idea. data podpis i wsio :D oczywiście wpisz opowiednie nagłówki i po problemie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam:) Buraczku jak bede w lepszym stanie to postaram Ci sie czegos wyszukac,ale to nie dzis :blee: |
Cytat:
A tak serio to średnia nie wychodzi najgorsza, bo zdarzają się i bardzo długie posty i średnie i od czasu do czasu taki jak ten ;) |
kurcze coraz blizej konca mojej umowy wiec musze juz powoli pisać nikt nie ma tego wzoru na rezygnacje?
|
W przypadku reklamacji w IDEI wystarczyli tlyko przefaksowac jakies takie bylejakie pismo w style, ze w danym okresie rozliczeniowym zostaly zle naliczony rozmowy. Prosze o wyjasnienie itp.
Skontaktuj sie z Rzecznikem Praw Obywatela on Ci wszystko wyjasni za free :) |
Cytat:
ale sie zgadzam, ze po za papierkiem mozna jeszcze cos dopowiedziec. |
Cytat:
|
jeszcze w sprawie papierka do rozwiązania umowy, we wrzesniu jak przyszedłem do ideii rozwiazac umowe, to sami dali mi papierek, przynich tylko wypełniłem i sobie zabrali :) po problemie :p
|
Cytat:
@Andrzej tu sie zapewne ze mna zgodzi ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Niech kierują sprawę gdzie im sie podoba. |
mi tez wlasnie o wzor takiego czegos chodzilo... jak to napisac
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:30. |