![]() |
...najlepsza płyta pod Athlon 64, s.939
Witam, szukam dobrej płyty pod Athlona 64 3000+, s.939. Oczywiście od razu chciałbym go podkręcić na jakieś 2500 - 2700 Mhz.
W cenie najlepiej do 400 zł. Chciałbym poznać Wasze opinie, może ktoś już przetaktowywał i chciałby się podzielić swoimi spostrzeżeniami. Ile Wam się ewentualnie udało z niego wycisnąć i na jakim sprzęcie. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam Janek |
najpierw to dorwij proca, ktory bedzie Ci sie przetaktowywal bez problemu do takich predkosci. z tymi ostatnimi seriami Venicow to roznie bywa.
|
Teraz juz niestety coraz gorzej o dobrego Athlona 64.Sam kupowalem i niestety nic poza E6 nie mozna dostac.Jeszcze nie krecilem bo nie czuje niedostatku mocy na 3200+ :>
Co do plyty to ja sobie wzialem Asusa A8V Deluxe WiFi. Jest na VIA, co wcale nie znaczy ze gorszy, ale mnie przekonalo wyposazenie :] |
moze DFI LAN PARTY? nie siedze ostatnio w sprzecie, ale z tego co wiem (a wiem niewiele ;)) ta plyta jest dosc ciekawa..
pozdro ;) |
Tylko ze DFI kosztuje ponad 500zl, wlasnie wystawia swoja na aukcje z winchesterem co biega na 2700mhz :)
|
Asus A8N-E 392zl w apollo .pl
|
Za ~420zł masz Abit'a KN8...>> LINK Jeżeli płyta ma być koniecznie do 400zł to Asus A8N-E .
|
MSI K8N SLI-F nForce4 S939 ;)
|
gigabbyte ga-k8n sli
|
Cytat:
|
po co mu plyta sli? na to pewnie laski leca. bedzie mial wabik.
|
Cytat:
|
A8n-e
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Witam planuje za jakiś czas zmiane MOBO , PROCKA i K. GRAFICZNEJ ;] . Mam około 2500 zł do wydania , komputer bedzie chodził 24\h grać też napewno bede :D , myslałem nad takim zestawem. MOBO i PROCKA raczej bym nie zmieniał bo ma mi pochodzić w PC kilka dobrych lat...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:56. |