![]() |
Cytat:
Weż pod uwagę, że gdy łączysz się z siecią p2p to naprawdę pojawiają się ataki z sieci || Jak używam teraz BitComet lun eMule to firewoll nagle ożywa i ciągle mnie o czymś informuje. Są też i ataki :taktak: |
Powinno niestety nic nie daje nadal cfos zglasza bledy a gdy sciagam za pomoca azureusa to blokuje on pliki i twierdzi ze byl atak typu enthernet a mam adsl z netii, w prawdzie posiadam tez siec LAN z internetem ale jest ona wylaczona w windowsie
|
Cytat:
|
Outpost Firewall Pro i konfiguracja progsów
Witam
Od nie dawna zaczolem uzywac Firewalla Outpost, ale mam problemy z programami zainstalowanymi w systemie, mianowicie program cFosSpeed zglasza ze nie moze odpowiednio podkrecic lacza bo firewall blokuje mu jakies pakiety, i wysyla mnie na ta strone http://www.cfos.com/speed/docs/noping_e.htm Natomiast program azureus nie dziala z pelna predkoscia jesli jest wlaczony ten firewall bo on blokuje pakiety ktore sa przysylane i zglasza ze jest atak typu enthernet i podaje adres mac i numer IP ktory jest nie prawdziwy bo jego adres to 255.255.255.255. Ustawienie w firewallu opcji ufaj temu programowi nic nie daje, podejrzewam ze mam ustawic jakies reguly ale nie wiem jakie, ten firewall jest fajny ale nie chce usuwac cfosspeed i azureusa. Z gory dzieki za pomoc |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:39. |