![]() |
LG 4167B robi dziwne schody na wykresach w Nero :(
Ilość załączników: 1
Witam,
zmienilem sobie nagrywarke z nec 3500a na LG 4167B. Tylko z tego powodu zeby moc kopiowac ten caly safedisc. No i faktycznie wszystko dziala tak jak chcialem. Tylko jakos dziwnie nagrywa te plyty. Najpier rospoczyna przy 16 speed, zwalnia do 8 i przyspiesza na 25, potem znow zwalnia i przyspiesza na 32 i tak az dojdzie do 48. Czy ja sie tu musze czyms martwic czy moge spokojnie zatrzymac ta nagryware? |
Ta nagrywarka zapisuje plyty cdr/cdrw w trybie zone-clv, co zreszta widac na screenie.
Tak wiec wyglada ze wszystko z nia w porzadku. |
Wszystko jest ok. Ta nagrywarka ma taką strategię zapisu dla tych nosników. Więcej o Z-CLV i innych strategiach.
|
Musisz wybaczyc, ale nie jestem tak wtajemniczony jak ty wiec niemam zielonego pojecia o co chodzi z tymy trybami i jak je mozna zmieniac?
|
Cytat:
|
Bartez dal ci linka do krotkiego opisu roznych trybow zapisu.
Trybu zapisu nie zmienisz, choc w niektorych modelach nagrywarek zmiana firmware to umozliwiala. Wlasciwie nie masz czym zaprzatac sobie glowy skoro wszystko dziala jak trzeba. |
Hehe, no dzieku teraz juz wiem ze wszystko dziala, ale jakos lubialem jak buczal sobie caly czas a nie robil jakies postoje, no ale niech bedzie. Moglem sie wczesniej o tym poinformowac.
dzieki i pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:49. |