![]() |
Cytat:
Potem było trochę gorzej bo 400 - 500, ale i tak trudno narzekać :) |
Fajnie by mieć taki super szybli internet ,tak aby gre 4 GB ściągnąc w 30 minut. 8-)
|
tylko na diabła komu 1Gbit jak wszystko idzie w kierunku maksymalego cenzurowania sieci i jej komercjalizacji. echelon jest, ciekawe co wymyslą za kilka lat :(
|
Cytat:
|
juz robi sie powoli tak ze niedlugo siec zastapi wszystko jak tak dalej pojdzie pamietam jeszcze jak pierwszy raz zaczelem serwowac to pretkosc jaka maksymalnie osiagalem 2 do 8 Kbyte/s to byla jazda a teraz mam 1 mb w domku juz mozna miec 10 mb prawie 10 lata minelo jak wzrosla pretkosc teraz lacza juz w terbitowych :) szybkoscia testuja i kto to wykorzysta napewno nie zwykly ziadacz chleba jak dojdzie to do nas za 10 lat to juz nie trzeba bedzie nic sciagac w sieci tylko wlanczasz i masz :D
|
DSL bez limitow... cos mi kolega wczoraj o tym mowił...:D tylko cena bedzie pewnie z kosmosu ;/
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
spokojnie moze i bedzie 24MB ale i limit bedzie na 100GB - kochana tepsa :P - ale w koncu moge u siebie załozyc neozdrade :/ - jak sie wyprwadziełem z domu to i pjawia sie mozliwosc - fajnie :P |
aa cos słyszałem ze ma być neo 24 MB :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
predzej tp bedzie dawala 1Mb za 1zl niz terabitowe lacza sie upowszechnia
|
Cytat:
a co do szybkości to może by njapier wprowadzili dobrego neta za tanioche dla wszystkich :) a nie jeden ma 12 mb a jeden jeszcze na modemie jedzie :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:18. |