![]() |
FlashGet - zamula łącze?
Od kilku dni mam problem. Jak zaczne sciagac jakis plik przez FlashGeta to momentalnie mam zapchane lacze. Co ciekawe predkosc sciagania pliku jest bardzo mala. Rzadko kiedy przekracza 5kB/s, a przewaznie jest mniej. Jak zamkne calkowicie FlashGeta to po okolo minucie strony www znow normalnie mozna przegladac. W czasie dzialania FlashGeta jest to praktycznie niemozliwe. Te same pliki sciagajac przez wbudowanego menadzera w Firefoxa sciagaja sie ze stala predkoscia 95-100kB/s.
W ustawieniach FlashGeta nic nie zmienialem. Dzis zainstalowalem wersje 1.71 (wczesniej mialem 1.65) i dalej to samo ;( |
dziwne, ja dzialam na 1.60 i taki problem u mnie nie wystepuje
moze masz winxp sp2 non-mod? (windowsowe ograniczenia ilosci pakietow tcp/ip /sek) |
U mnie tez taki problem nie wystepowal nigdy. Co do sp2 to faktycznie pare dni temu go instalowalem. A co to ten non-mod?
|
Nie podmieniłeś ilości połączeń jednoczesnych
Non-Mod - 10 Mod - 50-100 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak zmienie ta wartosc na 50 dalej mam to samo. Dopiero jak ustawie na 100 to jest dobrze. Ale...no wlasnie jest ale - dobrze jest tylko przez jakis czas, a potem znow transfer zwalnia :blee:
|
Ja tam zawsze ustawialem na 200 albo bez ograniczen i wtedy nie widzialem roznic w stosunku do innych systemow...
|
Cytat:
|
Hallo,
zrobilem co wyzej napisane non-mod bez odraniczen dalem, ale i tak flashget mi nie sciaga z BT zadnych plikow, na chwile wyskoczylo 0,35kb ale spadlo zaras do zera.proze o pomoc bo ciezko samemu ni do czegos dosc, |
FlashGeta wywali***322;em w choler***281;. ***321;***261;czy***322; si***281; z sieciami torrent, emule, nie mog***322;em tego wy***322;***261;czy***263;. Poszed***322; do kosza.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:54. |