![]() |
jak zamknieto napisy.info to od razu na ggoglarke sie rzucilem ;)
|
no to jest problem, tez spojrzalem z ciekawosci i po paru minutach zabawy z google - nawet tam nie znalazlem :(
|
na napisach.info byly a na *.org nie ma :(
|
Cytat:
napisy.info bo napisy.org - ma sie dobrze |
a ja sie podepne do tematu
moze ktos zassal napisy, ze slawetnej strony ktora zamknieto :(, do filmu "Main Hoon Na" klasyka z Bollywood dzieki za info i podeslanie na maila z podpisu |
Temat już nieważny... znalazłem napisy z których dało się zrobić synchro... dzięki @ll za chęci...
|
Cytat:
nie chodzi o to że nie pasuje czas... tylko nie zgadzają się napisy... film się zaczyna od innego zdania a napisy zaczynaja się od innego zdania które jest o wiele później w filmnie... |
No wlasnie :) Dlatego sie robi synchro jak napisy nieopasuja na tym to polega ;) na przesunieciu czasowym napisow. Napisy dajesz albo do tylu albo do przodu ;)
|
Cytat:
tyle, że żadne napisy się nie zaczynają od tego właśnie miejsca co film... i tu tkwi cały problem... |
Nie lepiej zrobic synchro samemu? 30s roboty...
|
Napisy poszukiwane...
Witam...
Mam film Wojna światów na 2 cd niestety tylko do 1 części mam napisy... nie moge znaleźć do 2 częsci orginalnych... jakby ktoś miał plik do tego filmu o nazwie wotw.tc.xvid.cd2.txt to prosze podesłac na maila lub zamieścić w załączniku... dodam jeszcze że inne napisy nie pasują... sprawdzałem... Pozdrawiam... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:44. |