![]() |
Czcionka poszukiwana...
Ilość załączników: 1
Witam...
Poszukuję jednej z niżej podanych czcionek... Jeśli ktoś jest w posiadaniu jakiejś to dajcie znać... |
Cytat:
Pierwsza : http://www.paratype.com/btstore/fonts/Amazone.htm Wpisałem w google Fonts Amazone. Reszta analogicznie :) |
Ilość załączników: 1
Czcionka Richard Murray (ttf) w zalaczniku
|
Thanks...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
na 90% sa chocby w Corelu... niestety nie mam przy sobie plytki, ale moze ktos.....
|
Cytat:
|
Cytat:
paranoja.... |
Cytat:
Tyle że ja potrzebuje z POLSKIMI ZNAKAMI... |
no to musisz szukac czcionek z dopiskiem CE. Ew. takich o ktorych wiesz ze maja PL litery.
|
www.digit.pl - sporo free czcionek tam maja, duzo ze szpaczkami
przez googla znajdziesz tez z polskimi znakami, ale troche tego poszukasz jak czcionki potrzebuje do konkretnego projektu, to udziwnionych najczesciej uzywa sie do napisania maxymalnie kilkudziesieciu slow - pisze bez polskich znakow i dorabiam szpaczki recznie, np obracajac i przesuwajac obiekty zrobione z przecinokow itp... corel rules :D zajmuje to o wiele mniej czasu niz szukanie czcionki po necie czy plytach z czcionkami ;) |
Cytat:
|
nie no - dopisywanie reczne to chyba w ramach zartu :rotfl:
a co do dorabiania w programie graficznym - przeciez tak wlasnie sie czcionki lokalizuje :P zreszta - jak przychodzi klient i chce ta czcionke, to mu sie ja robi i tak on placi :P wiec ma prawo wymagac |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:42. |