![]() |
Chaos Theory działa :]
Byłem już bliski nabycia orginału tej gry po nieudanych próbach z tymi SFcure itp. lecz przy pomocy deamona 4.0 udało mi się odpalić bez problemu SC: Chaos Theory z obrazu. Nie wiem co bym zrobił gdyby nie to forum:)
Pozdrowienia dla forumowiczów! |
Cytat:
|
Otoz ja mam jeszcze gorszy problem bo nie moge uruchomic demona 4.0 pisze ze musze wylaczyc kernel debbuger i mam jakies stare sterowniki,oco z tym chodzi?Jezeli ktos cos wie niech mi pomoze, z gory dziekuje!!!!
|
Spolszczenie do Deamona
witam
chciałem zapytać o taką rzecz. Gdy wrzucam plik spolszczający do folderu lang później nie moge w opcjach zmienić języka( nie ma możliwości wyboru) tak jak to było w wersjach poprzednich. Nie jest dla mnie problem ale skoro taki plik spolszczający istnieje to chciałbym go uzyć. Ktoś wie jak zmienic język?? |
Daemon 4.00 nie taki dobry
Sam Daemon 4.00 nie daje :'( rady z King Kongiem.Musiałem odpiąć taśmy i wtedy poszło.To samo z SCCT Pl. :respect:
Włączyłem tylko emulację RMPS w DT4. Ktoś napisał że nie można mieć Daemona i Alcohola jednocześnie - gu..o prawda,ja mam i wszystko działa. :respect: |
Sight wymienil gry zabezpieczone StarForcem, ktore dzialaja...
MW (SafeDisk 4.6) dziala w Alcoholu, DT 3.47, a nie tylko DT4, jakbys chcial wypisywac kazda gre, ktora dziala z DT 4 to wiesz... ;) |
Sight zapomniałeś dodać ze działa też Need For Speed Most Wanted (Black Edition) nie wiem czy zwykła działa ale black działa na 100% :D
|
do sight'a
no dziala tylko napisz ile razy podziala.Splinter Cell CT jak raz zalapie to jest dobrze.Pozniej nie daje juz rady |
Na daemon 4 działa:
Cross Racing Championship 2005, TrackMania Sunrise, Bet on Soldier, Suffering.Ties.That.Bind, Blitzkrieg 2 , KNIGHTS OF THE TEMPLE II, Peter.Jacksons.King.Kong, Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory. |
motogp3 i nfs:most wanted dziala na DT4 :)
|
Obraz mam juz od ok 2 miesiecy.Wypalilem na plyte i czekalem na deamona 4.0.Wczoraj zrobilem znowu image'a w alcoholu i tak to sie zaczelo...
|
a ten obraz to masz "świeży", bo ja wypaliłem go już jakiś czas temu, a teraz przeniosłem spowrotem na HDD i zastanawiam sie czy problemy z odpaleniem nie sa zwiazane z ewentualnymi błędami, które mogły powstać np. w czasie nagrywania i zastanawiam sie, czy nie zaopatrzyć sie w nowy obraz.
|
Mam wersje amerykanska,4.18GB.To chyba tez se jeszcze poczekam:/ a bylo tak blisko:]
|
8crusher7. mam podobnie, tzn. po zainstalowaniu scct uruchamiała się ok. 5 razy, później kilkadziesiąt prób z różnymi konfiguraacjami (SFNightmare, SFAFSB, sfcure) i nic. odinstalowałem, użyłem sfdrvem, zainstalowałem ponownie i na kilkadziesiąd prób ruszyła 2 razy. po trzeciej instalacji nie rusza wogóle. chyba poczekam jeszcze kilka miesięcy na następnego Daemona lub c...
ps. masz wersję amerykańską 4,18GB czy jakąś inną? |
A mi po zainstalowaniu nowego daemona 4 wywala mi komunika
Initializing error bla bla bla Kernel debugger must be deactivated WinXP i co jest nie tak ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:27. |