![]() |
Te okiennice to znam :p fajna sprawa siedizsz sobie za oknem i bawisz sie z przeciwnikami ;p ... trzeba pewnie poszuka***263; na stronkach klanow ... tam czasmi sa dzialy triki , bugi itp.
|
Ja mam inne pytanie dotyczące multi:
Grałem sobie kiedys w necie i pewnego razu przelazłem na teren poza mapą(chyba przeszedłem przez jakąś okiennice) zainteresowały mnie teraz takie bugi w tej grze i chciałbym wiedzieć czy ktoś zna jakies? (Jeżeli tak to gdzie je można zrobić.) |
Trochę to dziwne rozwiązanie. Ale chyba faktycznie jest krótka. Gram ok 4 godzin ,a tutaj już kolejna kampania :P
|
Jest to rozwiązane dosyć nietypowo, jak obrywasz to widać czerwoną poświate i faktycznie jest to znak aby się nie wychylać przez 5~10 sekund
Wskaźnika życia jako takiego nie ma, ani apteczek |
nie ma wskaznika zycia, jak wiesz ze niedlugo zginiesz poprostu schowaj sie na chwilke gdzies..
|
Witam.
Mam pytanie. Jak sprawdzić ile życia zostało? Bo nie mam żadnego wskaźnika. Gram na easy. A ginę tylko wtedy , gdy naraz dostanę mnóstwo strzałow!! Czy jest jakiś wskaźnik czy poprostu gdy dostane te strzały to wtedy ginę (dodam że wtedy czas zwalnia ,więc wiem kiedy mniej więcej zginę ). |
oryginalnie jak juz :) oryginalnie przerobiona na pirata, a to ciekawe:)
|
Zmiana Grafy? Mr_spock nie dołuj mnie. Ja mojego Radka kupiłem jakieś 2 tygodnie temu. Zaczynam sie obawiać że nie skoncze tej gry buuuuuuu....:(
Ps. Ta gra została orginalnie przerobiona na kopie zapasową (jak by co) przezemnie. Bo piractwa nie popieram :P |
mialem tak w innym momencie - ale zawsze w tej samej sytuacji
obraz zmienial rozdzielczosc i komp sie resetowal winna okazala sie grafika - po wymianie na nowa wszystko ok. ale w twoim przypadku to moze wina "cukierkow", bo chyba nie masz oryginalnej gry? |
Jakiś wał z Call Of Duty
Siemaneczko. Normalnie grałem se w COD2 i fajnie mi szło :spoko: tnełem go na radeonie x 700 i przeszedłem kampanie Rosyjską, byłem w trakcie Angielskiej. Aż ty nagle po misji w której trzeba chowac się za czołgiem i dobiec do miejsca gdzie niemcy mają radio wyskakuje loading nastepnego etapu, i gdy widze napis który informuje mnie o końcu loadingu naciskam spacje (by rozpocząć gre) i restartuje sie mi komp ??? . Przy ponownym uruchomieniu gry wyświetla się komunikat o ogólnym crashu i że przywołane sa ustawienia standardowe. Gdy nawet na tych ustawieniach prubuje odpalić gre to w tym samym miejscu komp mi sie restartuje. MOże wiecie jak mam rozwiązać ten problem?
Z góry dzieki |
Ja mialem taka sytuacje (rowniez oryginal). Spowodowane bylo to zabawa programem SD4HIDE. Tylko ze w moim przypadku restart kompa pomogl.... Jedyne rozwiazanie jaki mi sie nasowa to wlasnie wymieniony program. Wtedy gra powinna "zaskoczyc"
Pozdrawiam Darek |
Call of duty 2
Witam!!!
Kupilem gre call of duty 2 wkladam plyte do nosnika dvd i system nie widzi plyty, odinstalowalem juz nawet program alkohol120 i nadal nic. Nawet zainstalowalem sobie program regcleaner i usunalem rejestry ale gra jak nie odpalala sie tak sie nie odpala. Prosze o pomoc!!!!!! |
Cytat:
|
Ja chyba w kto nie pogram na swoim GeFoece Ti 4400:/ Narazie sie ciesze swoim Most Wanted:D
|
Czekam na red orchestra ostfront 41-45.
Jeśli będzie tak dobre jak mod z ut2k4 to będzie jazda :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:00. |