![]() |
Darmowy Windows z banerami?
Zachecam do przeczytania:
http://proline.pl/index.php?id=news&...141&grupa=news |
dla mnie jest to ciekawa propozycja
|
Czują oddech Open Source i Linuksa...
|
Cytat:
A wracając do tematu: ciekawa propozycja... |
Propozycja bardzo ciekawa. Pytanie jednak, czy tak naprawdę spotkałaby się z dużym zainteresowaniem? Bo już widzę, jak na przykład w Polsce ktokolwiek mający pirackiego Windowsa nagle rzuciłby się na oryginalnego, żeby ogladać reklamy. Niestety chyba już się przyjęło, że Windowsa się nagrywa na płytkę (tu już nie mówię tylko o Polsce) i trudno będzie taką świadomość zmienić...
Niemniej pomysł mi się podoba. Byle Windows nie zaczął nagle świecić jak choinka (coś jak gg od jakiegoś czasu..). |
hyh sie dostanie takie orginala, a potem sie rozpracuje jak zrobic zeby reklamy sie nie pojawialy i tyle, po orginale :D
|
Już widzę te tematy, jak usunąć... :mruga:
|
Cytat:
|
windows z banerami - totalna pomylka....
|
nie cierpie banerow ale mimo to pomysl mi sie podoba. wiele osob zyskaloby mozliwosc uzywania legalnego windowsa, a znam duzo ludzi ktorym banerki nie przeszkadzaja.
|
Windows z banerami hm zgodnie z tym co piszą była by to jakas starsza wersja czyli np Windows 95/98 ciekawe kto na to się zdecuduje to już lepiej Linxua zianstalować :)
Jak uruchomiam windows to wydaje mi się dosyć biedny w porównaniu z Linuxem :) |
Banery to bedzie syf.
Pewnie przed włączeniem gry czy programu 20 banerów wcześniej ujrzysz ;/ |
Cytat:
Pewnie jeszcze przed premierą takiego Windowsa.:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:02. |