![]() |
nagrywam ale odczytuje to tylko nagrywarka
Pisze jeszzce raz bo wcześniej nie uzyskałem jasej wypowiedzi.Mam nagrywarkę LiteOn SOHW-1693. Problem polega na tym, że jeżeli nagrywam przykładowo 3 filmy na płytę dvd i potem dogrywam np. kolejne 3 to widzi je jedynie nagrywaka, natomiast odtwrzacz dvd nie, widzi tylko te nagrane za pierwszym razem!!drugim problemem jest, to że kiedy przegrywam grę mam ją już nagraną nan płycie to również odczytywana jest jedynie przez nagrywarkę na innych sprzetach nie chodzi (sprawdzałem u kumpli)po uruchomienu np setup exe wyskakuje że dany plik nie jest prawidłową aplikacją win 32. Prosze o jakąś pomoc, radę, no troche to niewygodne!! :) z góry dzięki!!
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale o jaki odtwarzaczu marysia666 pisze? :idea: Czy odtwarzaczu stacjonarnym czy też o napędzie wewnętrznym DVD? Bo jeżeli marysi666 chodzi o odtwarzacz stacjonarny To niektóre ( tak jak mój ) tak mają, że nie widzą płyt multisesyjnych A jedynie te nagrywane w jednej sesji Natomiast jeżeli chodzi o Internal DVD-ROM - to były już co najmniej z dwa topiki o tematyce multisesji w WinXP I tam też marysię666 odsyłam ... :czytaj: :czar: |
...kolega ma rację, większość stacjonarek dvd nie lubi płyt wielosesyjnych.....a na dodatek płyty nagrywane w liteonach(tych nowszych)często są odczytywane...tylko w nich. proponuję zauktualizować bios nagrywarki o jakiś poprawiony o codeguys.
|
Typowe, multisesje zazwyczaj odczytują nagrywarki dvd, żadziej DVD-Romy (mój PIONEER DVD-106S - nie) a już naprawdę żadko DVD-Stacjonarne... Chyba że se kupisz Philips DVP3010 :) Ten przeczyta :respect:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:55. |