![]() |
Ta, albo PS3 bedzie mialo premiere i ludzie rzuca sie na niego. Albo prosiakom urosna skrzydla ;-D...
|
Cytat:
Z drugiej strony może dojśc do sytuacji gdzie montaż chipa stanie się nieopłacalny, a wtedy nieszczęsny swap zdominuje rynek.Albo cena NA spadnie na tyle, że wszyscy się rzucą na dyski ;] |
Cytat:
Cytat:
Można też inaczej: Klient płaci za modchip, a montaż jest gratis :D ... kocham ten kraj ... ... |
Jest opcja, ze to co mowi jest prawdziwe - moze miec DevKitowa PS2, ale naprawde szczerze w to watpie i raczej sadze ze ma przerobiona i nawet o tym nie wie... BTW : W najnowszym PE napisali, ze za przykladem krajow rozwinietych takze i w Polsce zaczely sie nagonki na osoby przerabiajace konsole. Posiadanie przerobionej konsoli nie jest karalne, ale jej przerabianie - juz tak! Skoncza sie wielkie hasla nawet w ultimie "PS2, nowa, przerobiona!" ;-(.
|
Cytat:
A może nie wiecie, że macie zmodowane konsole? :D |
Cytat:
|
Ale to prawda.Mam gre NFS U2,ktora kupilem na stadionie.Wszystko dzialalo,az pewnego dnia wyskoczyl mi taki komunikat jak mowiles i bylo po zabawie.A co najdziwniejsze to to ze jak gre pozycze dla kumpla(ktory tez ma oryginalnego pleja)wszystko jest ok.U niego chodzi tak jak przedtem u mnie.
Wiem ze to troche dziwne no ale tak jest. |
Cytat:
Cytat:
Ale to juz inna bajka... |
Bo nie chodzi o dysk formatujący, tylko dysk w formacje PS2.
|
No tak,to mi wyskakuje,wiec cos nie tak z moim tlumaczeniem??
No ale tlumaczenie to nie byl moj problem,poszukalem,poczytalem i doszedlem do wniosku ze to wina konsoli(chyba).Bo nie jest przerobiona.Tylko zastanawia mnie dlaczego wczesniej chodzilo a teraz nie??Tak z dnia na dzien:-(( |
Kod:
Please insert Playstation 2 disc format |
Berion a moze tak powiesz dokladnie o co ci chodzi co??
Albo moze lepiej sam pojdz do jakiejs szkoly i nie ucz ojca dzieci robic co!! |
Cytat:
|
Format Disc
Mam dwie gierki na PS2,jedna kupilem wiadomo gdzie a druga sciagnalem.I obie maja taki sam problem.Jak wkladam do pleya to wyskauje mi zebym wlozyl dysk formatujacy do PS2.Wczesniej normalnie chodzilo az przestala.A co do sciagnietej giery to pliki sa w rozszezeniu *dgr i jest ich az 65 czesci.Wypalilem w Nero i to samo(format disk)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:51. |