![]() |
Cytat:
Próbowałem, też tego pluginu do skypa, ale coś mi się wieszał więc poczekam na pełną wersję skype 2 :) |
niby ze juz jest Skype 2 (beta) i smiagaja na nim kamerki... ale no wlasnie gadam sobie i po kilkunastu sekundach wielki szum i trzaski:(
jest jeszcze wynalazek Windows Messenger 5.1 i jakis MSN Messenger 7.5 ale nie testowalem;/ co do gadu gadu to chyba jakis bardziew...bo nawet mi nie chce nawiazac rozmowy:( EDIT: wie ktos czym sie rozni Windows Messenger 5.1 od MSN Messenger 7.5?? czy to samo? :boks: |
Cytat:
Tego linku wymienionego na końcu - nie. A co do reszty opisu - z tego co pobieżnie przeczytałem - to chyba większość opcji - albo nawet wszystkie - przerobiłem - ręczne usuwanie, znajdywanie itd. Ale dzięki - może się przydać :) ro29 |
Cytat:
Ale znajomi mi polecali więc również polecam. Na stronie producenta wtyczki zaznacza, że minimalne wymagania to Windows 2000 i wyżej Cytat:
Edit : Kod:
So first try this |
Cytat:
Teoretycznie nie - ale jak życie dowodzi - zazwyczaj tak - przykładem jestem ja :) , mój Wuja, a także to co napisał @joujoujou Jakość nie jest rewelacyjna, ale jak się akurat nie rwie to można spokojnie porozmawiać - nawet godzinkę (sprawdzone !!!). Natomiast - co do wersji - miałem dość długo wersję OnetSkype 1.3.11 - i było ok - ale coś mnie podkusiło, żeby zainstalować nowszą - no i zaczęły się problemy - rwanie się rozmowy itd. Co gorsza - powrót do starszej okazał się ..niemożliwy - nawet po odinstalowaniu i wyczyszczeniu resztek (nawet z rejestru - co prawda ręcznie), przy próbie instalacji starszej wersji - zawieszał się system. Ostatecznie zainstalowałem najnowszą, a na nią starszą - jest niby ok, ale nie tak jak było przedtem... Pozdrowienia !!! ro29 |
Wersje beta starsze dzialaja na win98.
|
Rozmawiam czasem z 2-3 użytkownikami Skype, zainstalowany mają na win98. :taktak:
|
ale skype chyba nie dziala na win98 bo CHYBA tylko na 2000,xp 2003
|
Cytat:
A możesz napisać parę słów, jak to się sprawuje ? No i czy da się równocześnie prowadzić rozmowę głosową i przesyłać obraz (na Win98 bardzo wątpię, ale może ...) Pozdrowienia ro29 |
Skype + Wtyka
http://www.video4im.com/ |
Najlepszy komunikator do video-rozmów??
Jak dotąd używam msn messengera, ale tak sobie czytam w danych kamer, że może przechwycać obraz 640x480 więc pomyślałem sobie, że i lepszy program jest mi potrzebny, bo w msn co najwyżej dam na full screen, ale i tak bedzie 320x240.
Dzięki za pomoc |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:29. |