![]() |
Pomocy. Błagam. Pomocy
Przegrałem płytke do nawigacji VW DX 2005/2006 programem CloneCD.
Po włożeniu do czytnika nawigacja wczytuje dane, widać to po paskach postępu po zakończonej operacji pojawia się komunikat "uruchamiam system nawigacyjny" trwa to ok 2-5 minut i wywala błąd "płyta nie kompatybilna" O co chodzi, co mam zrobić, zmarnowałem już chyba ze 100 płyt, gszie tkwi problem. Poradźcie coś proszę :smutny: falgez-lpg@wp.pl |
Masz zabezpieczoną płytę.
Sprawdz zabezpieczenie programem A- Ray Scaner Jak ci wyświetli rodzaj zabezpieczenia to poszukaj na forach (są tu chyba wszystkie najpopularniejsze) |
Było. I to nieraz. :P
|
Następnym razem lepiej nazywał tytuły tematu, bo "pomocy. błagam. pomocy" nam niewielew mówi...
A jęśli chodzi o pomoc, to zrób to, co @Burt pisze. Jeśli nadal będzie problem, pisz... |
Cytat:
Ale problem mam dalej otóż sprawdziłem płytkę paroma programami i jest zabezpieczona SafeDisk V2 kopiowałem ją CloneCd, Alkoholem 1.9.5 na trzech nagrywarkach Lg GSA 4120B, NEC 4550, Plextor PX-716A wypalałem na najlepszych nośnikach z różnymi prędkościami począwszy od 1x do 8x i ciągle to samo płyta się ładuje ale nie uruchamia. Jeżeli mielibyście jakieś pomocne rady byłbym wdzięczny. Pozdrawiam |
Cytat:
Zobacz: TO :D |
poczytaj sobie ta piekna lekturke, ale dokladnie link <<<<
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:04. |