![]() |
Jakby Administracja poszukiwała moda do śmietnika to sądzę, że rycho byłby "only&dabest" na to stanowisko :respect:
|
no to jest ten bol Rycho rzadzi :spoko:
to moze jakis inny maly dzial :mruga: a ja siedze przez 5 (slownie - piec) dni w tygodniu od 8:00 do 16:00 przy kompie - i wlasnie to przemawi abym zostal modem i jeszcze jestem z Wroclawia jak i kilku innych szanownych forumowiczow :respect: |
@Ice
śmietnik ma 6 MODów + wodza buszującego pod pseudonimem Rycho :) masz ostrą konkurencję ;) |
a ja chcialbym byc modem dzialu smietnik, prosbe swoja motywuje tym iz udzielam sie w tym dziale piszac liczby, wymyslajac wyrazy, dodajac reputki itp., oraz offtopic tam takze sie udzielam, w innych dzialach tez pomagam uzytkownikom napedow optycznych i nie tylko :respect:
dziekuje bardzo za POZYTYWNE (oczywiscie) rozpatrzenie mojej prosby :) P.S> takze znam wielu uzytkownikow nie bede wymianial wszystkich, bo nie chce nikogo pominac i zarazem urazic moja skleroza :piwo: |
Cytat:
chyba emeryt || |
nie no serio sie pytam :> jestem na forum dopiero 15 miesiecy :P moze mnie kots oswieci :P
|
Cytat:
|
tak ostatnio przegladałem forum i natknałem sie na @Bimberka... pisze ze jest Super Modem a ma tylko jeden post ???
|
Cytat:
;) |
dobra tak ne bardzo skumałęm i nie chce nabić posta ale moglibyście napisać wyjaśnieniea i co robia tzn. miej więcej wiem co robią ale np. spotkałem sie z plakietką domator żębym nie palnął głupty jest takiecoś czy nie ??
|
Cytat:
Cytat:
|
Gratulacje :piwo:
|
gratki Ghost :) :piwo:
|
Cytat:
gratulacje :piwo: |
Cytat:
|