![]() |
Wycinanie fragmentu filmu ...
Witam
Mam następujący problem : Wyciąłem w VirtualDub'ie fragment filmu który potem zapisałem, lecz po jego odtworzeniu dzwięk nie był zsynchronizowany z obrazem. ( chyba dobrze określiłem te zjawisko :) )tzn jak oglądam film to dzwięk, który powinien być w tym momencie jest 5 sekund później. Lecz otworzyłem plik w VirtualDub'ie i było ok jak póściłem go, lecz kiedy przsunełem do przody ( przewinąłem ) zaczeły się dziać te akcje z dźwiękiem. Wie ktoś może jak temu zaradzić albo zna ktoś inny program umożliwiający wycinanie fragmentów filmór *.avi ? pozdro |
VirtualDub wycina tylko obraz a dźwięk idze od początku ... Czy jest jakiś program, któty wytnie fonie i obraz? Bo mógłbym dobrze wycinać ten dźwięk i wstawić żeby z tego pliku szedł ale to jest zabawa :) Więc jeśli ktoś zna taki program to prosze napisć ...
|
Cytat:
robi to bezbłędnie i niema przesunięc dźwieku - po prostu jak dla mnie rewelka :) czesto dziele w nim pliki filmowe Mpg i Avi gdy sa zbyt dlugie na krazek 700mb niewazne gdzie tniesz -w srodku-z przodu-czy z tyly -czy tez dowolny fragment moge pomoc nawet wiecej zglos sie na gg 3640321 |
Ilość załączników: 1
Hej, co jest? :hmm:
To nie ja. :nie: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:16. |